SPACE JAM - ÚJ KEZDET - mától a mozikban!

A sportközvetítéseknek még nincs vége! Ám ezúttal nem a focistáknak fogunk szurkolni, hanem LeBron Jamesnek, Tapsi Hapsinak, Lola nyuszinak és persze a többi régi ismerősnek!

Nyáron végeláthatatlan mennyiségű élmény közül válogathatunk. Strandra menjünk vagy az állatkertbe? Kirándulni vagy moziba? Mi az utóbbira szavazunk! Ha ti is, akkor eldönthetitek, hogy a Warren-házaspár túléléséért szorítanátok inkább vagy Nyúl Péter kalandjait követnétek a legkisebbekkel. Egy biztos, izgalmakban nem lesz hiány. Ha mégis növelnétek a tétet, akkor mit szólnátok egy intergalaktikus kosármeccshez?

LeBron James nem az a fajta, aki valaha is feladná. Tudja, hogy ha keményen és kitartóan dolgozik, akkor nincs, aki megállítsa. De előfordul, hogy még ő sem boldogul egyedül. Például amikor egy eszeveszett kosármeccsen múlik, hogy meg tudja-e menteni a fiát.

És hogy ki siet segítségére? Nos, nem azok, akikre elsőre számítanánk. King James, ha nem is a világ legjobb, de mindenképpen a legmókásabb játékosaival fog játszani ezen a mindent eldöntő mérkőzésen.

A Firkák a Banditák ellen – kezdődjön a szupermeccs!

A Space Jam - Új kezdetben nem csak a Bolondos dallamok sztárjai lesznek ismerősek, ugyanis Tapsi hapsi örök szerelmét, a kosárlabdával is virtuózan bánó Lola nyuszit Szabó Zsófi,  Damian Lillard és Kronosz kettős szerepét pedig a civilben is NBA-rajongó Kiss Ádám szinkronizálta.

Korhatár: 6

Előzetes: https://youtu.be/25cObMZHr60