Seveled: Túl a 90 ezren!

Mi kell a tökéletes évkezdéshez? Egy nagyszerű romantikus vígjáték!

A Seveled című komédia telibe találta a hazai nézőket: a Mészáros Béla, Tenki Réka és Básti Juli főszereplésével készült, könnyed, szívhez szóló filmet már több mint 90 000 magyar néző látta a mozikban. És mivel az ünnepek alatt és után is teltházakkal futott a közönségkedvenc film, csütörtöktől bővített vetítésszámmal játsszák a mozik a Seveledet.

A súlyos beteg anyjának unokát hazudó fiú, és az átmenetileg álmenyasszonyságot vállaló táncoslány történetét nemcsak a humoros forgatókönyv és a lendületes rendezés, hanem a nagyszerű színészgárda is igazán emlékezetessé teszi: a főszereplők mellett többek között Mészáros Máté, Rezes Judit, Ónodi Eszter, Fekete Ernő, Cserhalmi György, Bodrogi Gyula, Pogány Judit és Molnár Áron játszik benne, a fülbemászó slágereket pedig a Lóci játszik garantálja.

Orosz Dénes író-rendező a Poligamy és a Coming Out után a Seveled-del újra bebizonyította, hogy ért a nagyközönség nyelvén, és párkapcsolati buktatókról szóló történeteit szórakoztatóan tudja elmesélni.

Fotó: Kiss Nelly