November 29-én exkluzív game show premier az HBO GO-n

A Harry Potter: Roxforti Házak Bajnoksága (Harry Potter: Hogwarts Tournament Of Houses), a hamarosan induló game show, amely teljesen új formában mutatja be a legnagyobb rajongók dicsőségét, november 29-én mutatkozik be az HBO GO-n. A varázslatos négyrészes sorozat házigazdája Helen Mirren lesz,  és bemutatja a varázsvilág rajongóit, akik hajlandóak próbára tenni Harry Potter-tudásukat a végső dicsőségért, a Házak Kupája bajnoki címért.

Közel két évtizeddel a Harry Potter és a bölcsek köve című film kritikai- és kasszasikere óta ez az új game show ünnepli meg a film 20. évfordulóját és egyben folytatja a varázsvilág szellemiségét, mely J. K. Rowling azonos című könyvsorozatából készült, amit itthon az Animus Könyvek jelentet meg. A több száz kvízkérdéssel és különleges meglepetés vendégekkel tarkított, felejthetetlen eseményen kiderül, mely rajongók ismerik úgy a hatalmas, részletesen kidolgozott univerzumot, mint a tenyerüket, miközben versenyeznek azért, hogy hazavihessék a Ház Kupa bajnoka címet.

Az összes Harry Potter és a két Legendás állatok film elérhető az HBO GO-n: https://hbogo.hu/varazslatos-vilag

A Harry Potter: Roxforti Házak Bajnoksága (Harry Potter: Hogwarts Tournament Of Houses) game showt a Warner Bros. Unscripted Television, a Warner Horizon, valamint Robin Ashbrook és Yasmin Shackleton, a theoldschool producerei készítették.