MORTAL KOMBAT - Mától a mozikban!

A mozis csaták sora ezen a héten is folytatódik, ám ezúttal nem New York vagy Hong Kong biztosítja a helyszínt, mint a Tom és Jerry vagy a Godzilla Kong ellen esetében, hanem egy életre-halálra szóló bajnoki torna, melyet úgy hívnak, Mortal Kombat.

A Külső Világ császára elküldte legjobb harcosát, Sub-Zerót, hogy legyőzze a Földi Birodalom harcosait. Már kilenc bajnokságon győztek: ha tizedszer is diadalmaskodnak, akkor birodalmukhoz csatolhatják a legyőzött világot.

A világ egyik legnépszerűbb videójátékának karakterei a filmen saját életet, történetet kaptak. Az alkotók a játék mitológiáját ismerve és tisztelve, keltették életre a Mortal Kombat univerzum lakóit, akik hús-vér figurák lettek, és ami a fő: látványosan, keményen küzdenek.

Vannak filmek, amiket muszáj moziban nézni, hiszen annyira látványosak. És van a Mortal Kombat, amit egész egyszerűen elképzelhetetlen, hogy ne a nagyvásznon lássunk, hiszen tele van akcióval, izgalommal, kalanddal és minden képzeletet felülmúló csatajelenetekkel.

Korhatár: 18

Előzetes: https://youtu.be/GC7_RjSKMIU