Mától a mozikban a Szellemirtók – Az örökség

Ha tegnap azt mondtuk, hogy mostanában annyi jó film van a moziban, hogy szinte lehetetlen választani, akkor ma duplán így gondoljuk. Ugyanis a Dűne, a Venom 2. – Vérontó, a Post Mortem és a Richard király mellett mától a Szellemirtók – Az örökség is látható a mozikban!

Eltűnhetnek a szellemek? Azóta, hogy négy elszánt szellemirtó felvette a harcot a New Yorkot elözönlő túlvilági lényekkel, és visszakényszerítette őket oda, ahonnan előbújtak, senki nem találkozott kis zöld vagy nagy lila, a falon is áthatoló, gyilkos humorú szörnyekkel.

De a nyugalom csak átmeneti és a világ újra veszélyben van. És ki más menthetné meg, mint az egyik egykori szellemirtó unokája, aki megtalálja a nagyapja pincéjében az eredeti felszerelés poros-pókhálós maradékát. És amikor már minden sarokban szellemek kísértenek, beindítja a régi járgányt, és elindul, hogy rendre utasítsa a hívatlanul érkezett túlvilági lényeket.

A legendás és örökzöld Szellemirtók végre méltó módon folytatódik: az eredeti nagy csapat közreműködésével, de a szellemirtók új generációjával folytatódik a halhatatlan vígjáték. A Szellemirtók – Az örökségben olyan ismert arcokkal találkozhatunk, mint Paul Rudd, Sigourney Weaver, Carrie Coon, Mckenna Grace és Finn Wolfhard.

Korhatár: 12