Lenyűgöző alkotásokkal bővül a SkyShowtime kínálata

A SkyShowtime a Paramount Global, az NBCUniversal Peacock és a Sky Studios legjobb sorozatainak exkluzív otthonaként megerősítette, hogy még ebben az évben számos új, sztárok nevével fémjelzett film és sorozat érhető el az előfizetők számára.

A SkyShowtime a dokumentumfilmek terén is bővítette kínálatát a SkyShowtime Original Schmeichel című koprodukcióval. A futball óriása - Peter Schmeichel a Premier League történetének legtöbbet kitüntetett és minden idők egyik legnagyobb kapusa. Tagja volt annak a figyelemre méltó dán esélytelen csapatnak, amely 1992-ben megnyerte az Európa-bajnokságot, majd Sir Alex Ferguson vezetése alatt a Manchester United legsikeresebb korszakában a Manchester United egyik sziklája lett. A dokumentumfilm egy hihetetlen családi történet a sikerről, a kudarcról és a visszatérésről, amely dokumentálja Schmeichel elképesztő 22 éves pályafutásának magasságait és mélypontjait.

Klitschko: More Than a Fight: az elismert filmrendező, Kevin Macdonald nevéhez fűződő film a SkyShowtime előfizetőinek eddig soha nem látott betekintést nyújt a korábbi nehézsúlyú bokszvilágbajnok, Vitalij Klicsko és testvére, Volodimir pályájába, akik együttesen több mint egy évtizeden át voltak a sportág koronázatlan királyai. A nagyjátékfilm Vitalij útját követi nyomon a ringtől a politikai csatatéren át országa fővárosának védelméig.

A további exkluzív sorozatok közül érdemes kiemelni a The Day of the Jackal című 10 részes adaptációt, amely Frederick Forsyth korszakalkotó regénye és az azt megfilmesítő 1973-as Universal Pictures-alkotás alapján készült sorozat. Az ikonikus thriller kortárs újragondolásában az Oscar-, Tony- és BAFTA-díjas Eddie Redmayne alakítja a Sakál, a páratlan és láthatatlan magányos bérgyilkos szerepét, Lashana Lynch pedig Bianca, a kitartó MI6-ügynök bőrébe bújik, aki könyörtelen, az egész világra kiterjedő embervadászatot hirdet ellene. Úrsula Corberó, a La Casa De Papel (A nagy pénzrablás) című világsiker sztárja a sorozatban Nuriát alakítja, aki közel áll a Sakál szívéhez, de a nőnek fogalma sincs arról, ki is ez a férfi valójában.

Az Oscar®-díjra jelölt forgatókönyvíró, Taylor Sheridan nevéhez köthető filmek gyűjteménye tovább bővül: a SkyShowtime azt is megerősítette, hogy a Landman még ebben az évben, kizárólag a platform előfizetői számára érhető el. A mai olajfúrótornyok világának szerencsevadászairól szóló alkotás főszereplői az Oscar®-díjas Billy Bob Thornton és a Golden Globe®-jelölt Demi Moore.

A SkyShowtime bejelentette a The Donovans című sorozat érkezését. A 10 részes drámai sorozat alapjául a Top Boy (Nagykutya) alkotója, Ronan Bennett által írt Ray Donovan című sikersorozat szolgál. Guy Ritchie rendezőként és vezető producerként működött közre.

A SkyShowtime, kifejezetten Európa számára létrehozott streamingszolgáltatóként, tovább szélesíti a helyi közönségnek szánt saját gyártású programkínálatát. A Schmeichel mellett a SkyShowtime saját gyártású sorozatai a spanyol Las Pelotaris 1926 és a Mamen Mayo sorozattal is bővülnek. A streamingszolgáltató emellett a közelmúltban kihirdette a saját gyártásban készült Śleboda című lengyel sorozat szereplőgárdáját. A forgatás áprilisban kezdődött. Ez az első olyan helyi megrendelésre készült, saját gyártású SkyShowtime-produkció, amelyet kifejezetten a lengyel közönség számára készítettek.

Az említett műsorok azon saját gyártású sikersorozatok sorát bővítik, amelyek a platform 2023-as indulása óta készültek. A listán többek között olyan alkotások szerepelnek, mint a Bosé, Codename: Annika, Fleeting Lies (Múlandó hazugságok), Los Enviados (A küldöttek), Poker Face, The Curse, The Invisible Ladies, , The Winner (A győztes), Veronika és a Warszawianka.

A SkyShowtime-előfizetők a visszatérő kedvencek egész sorából is válogathatnak, amelyeket kizárólag a platformon láthatnak, többek között az alábbiakat: Frasier (2. évad), Funny Woman (2. évad), Poker Face (2. évad), Tulsa King (2. évad), Lioness (2. évad) és a Taylor Sheridan nevével fémjelzett sikertörténet, a Yellowstone (az 5. évad fináléja).

A SkyShowtime kínálatában megtekinthető sikerfilmek lenyűgöző gyűjteménye világhírű sztárokat felvonultató újdonságokkal gyarapodik, köztük olyan alkotásokkal, mint a: Bob Marley: One Love, Bajos csajok, Kacsalábon és a legjobb film kategóriában Oscar®-jelölt Téli szünet.

A premierek pontos dátumát később jelentik be.

Monty Sarhan, a SkyShowtime vezérigazgatója így nyilatkozott: „A SkyShowtime nagy örömmel mutatja be a 2024-ben és utána érkező új, saját gyártású filmek, exkluzív sorozatok és sikerfilmek fantasztikus kínálatát. Előfizetőinknek továbbra is Hollywood legjobb alkotásait hozzuk el, olyan sztárok nevével fémjelzett filmeket és sorozatokat, mint a Landman, a The Day of the Jackal, illetve olyan új közönségkedvenceket, mint a Yellowstone (az 5 évad fináléjával) és a Frasier. Büszkék vagyunk arra is, hogy bejelenthetjük a SkyShowtime új saját gyártású alkotásait, a Las Pelotaris 1926-ot, a Mamen Mayót és a Schmeichel című dokumentumfilmet. Ez is bizonyítja elkötelezettségünket amellett, hogy Európa-szerte minőségi helyi és nemzetközi alkotásokat kínáljunk előfizetőinknek."

Kai Finke, a SkyShowtime tartalomért felelős vezetője hozzátette: „A SkyShowtime szórakoztató kínálata minden eddiginél lenyűgözőbb választékot nyújt előfizetőink számára, a következő év pedig még nagyobb és több újdonságot hoz majd. Különösen nagy öröm számunkra, hogy bemutathatjuk az első olyan helyi megrendelésre készült SkyShowtime-gyártású produkciót, amelyet kifejezetten a lengyel közönség számára készítettek: ez a Śleboda, amelynek szereplőgárdáját már bejelentettük. Új évaddal érkeznek visszatérő kedvencek, köztük a Lioness (2. évad), Tulsa King (2. évad) és a Poker Face (2. évad), olyan Oscar®-díjas alkotások, mint a Téli szünet, valamint dokumentumfilmek, mint a Klitschko: More Than a Fight. Nálunk mindenki talál valami izgalmasat!"

A SkyShowtime közvetlenül a fogyasztók számára elérhető a SkyShowtime alkalmazáson keresztül az Apple iOS, tvOS, Android készülékek, Android TV, Google Chromecast, LG csatlakoztatott TV-k, Samsung Smart TV-k, kiválasztott forgalmazó partnerek piacain, valamint a www.skyshowtime.com weboldalon keresztül.

A Standard előfizetés reklámokkal csomag ára havi 1999 Ft, a Standard, reklámmentes előfizetés ára pedig havi 2790 Ft. A Standard előfizetés reklámokkal támogatott, míg a Standard Plus továbbra is reklámmentes marad.