Ismét luxusingatlanokba kalauzol Sütő Enikő a Spektrum Home-on

Szívesen bepillantana egy-két luxusotthonba? Június első hétvégéjén ismét megteheti, vadonatúj részekkel jelentkezik ugyanis a Spektrum Home-on a Luxusra tervezve című sorozat, mely hazánk egyik legnépszerűbb saját gyártású belsőépítészeti műsora. Az 5. évad epizódjaiban Sütő Enikő vezetésével újabb exkluzív villákkal és impozáns otthonokkal találkozhatnak a nézők, luxusban tehát most sem lesz hiány.

Az 5. évadban adásonként ismét két ingatlant járhatnak körbe virtuálisan az érdeklődők, az első adást kivéve, amelyet kizárólag a 12. kerületi Költő Kert Villapark és Galériának szentel a műsor. Városi Gábor, a villapark egyik megálmodója és művészeti vezetője nem egyszerűen csak házat akart építeni, hanem szerette volna, ha az alkotás minden érzékszervre és emócióra egyszerre hat. Elmondása szerint az egész épületegyüttes egy nagy kinetikus szobor, amely lakófunkciót is ellát. A garázs az autók tárolásán túl galériaként is funkcionál, ahol a művészeti alkotások időről időre cserélődnek, és ahol rövid idő alatt rengeteg érzéssel és izgalmas elemekkel találkozhatnak a látogatók. Az építészeti remekmű ötezer négyzetméteren terül el, ahol mindegyik lakás különleges megoldásokkal szolgál.

De nem csak a fenti ingatlan tartogat meglepetéseket, hanem a szintén budapesti, Apáthy-szikla mellett található 800 nm-es Rubik villa is. A hatalmas telken elterülő 6 szobás és 6 fürdőszobás belső medencés ingatlant maga Rubik Ernő, a világhírű Rubik-kocka feltalálója és tervezője építette 2000-ben, ahol 19 éven keresztül élt.

A fővárosi ingatlanok mellett Pécs városából is látható két különlegesség a sorozatban, melyek közül a 300 nm-es ház az Év homlokzata címet is elnyerte, míg a másik, gyönyörű panorámával rendelkező otthon egyedi tervezésű és gyártású bútorokat mutat be.

A 10 részes Luxusra tervezve című alkotásban Sütő Enikő mellett Horváth Norbert belsőépítész is megjelenik, aki állandó szakértőként szakmai szemmel elemzi az enteriőröket, valamint lakberendezési tanácsokkal is ellátja a nézőket

A Luxusra tervezve mellett két további luxus ingatlanokkal foglalkozó premier is várja a csatorna nézőit, hiszen a Nagyratörő tervek – az év háza, és a Nagyratörő tervek – Ausztrália is új évaddal jelentkezik. Előbbi a Brit Királyi Építészeti Akadémia által meghirdetett versenyt követi nyomon, amelynek keretében keresik Nagy-Britannia legjobb új otthonát, vagyis „Az év házát”.  Míg az utóbbi Ausztrália bátor és tehetős építkezőit mutatja be, akik határaikat feszegetve elképesztő innovatív otthonokat építenek fel a bolygó talán legextrémebb környezetében.

Luxusra tervezve premier: június 3-tól minden szombaton és vasárnap 20:55-től

Nagyratörő tervek – az év háza új évad premier: június 20-tól, hétköznap 20:50
Nagyratörő tervek – Ausztrália új évad premier: június 26-tól, hétköznap 20:50