Imádja a közönség a Seveledet

Nagy nézői lelkesedés övezi Orosz Dénes új filmjét, a Seveledet. Egy hét alatt már több mint 25.000-en látogattak el a mozikba, hogy elsők között nézhessék meg az az ünnepek magyar komédiáját. A legfrissebb kutatások szerint a nézők 100%-a szívesen ajánlaná ismerőseinek az év leghazudozósabb vígjátékát.

December 5-én került a mozikba az év leghazudozósabb vígjátéka, a Seveled. A romantikus mozi minden várakozást felülmúlt: már az első héten több mint huszonötezren vettek jegyet a Tenki Réka, Mészáros Béla és Básti Juli főszereplésével készült filmre.

A hétvégi nézők körében végzett kutatás alapján kiderül, hogy a megkérdezettek 100%-a nemcsak nagyon szerette, de ismerőseinek is egyértelműen ajánlaná a filmet. Kiemelkedően pozitív közönségreakcióról árulkodnak a Seveled Facebook oldalára érkezett kommentek is, amik szinte kivétel nélkül méltatják a film humoros fordulatait, érzelmességét és szereplőgárdáját.

A főszereplők mellett számos neves színművészt is feltűnik a vásznon: Bodrogi Gyula, Cserhalmi György, Rezes Judit, Mészáros Máté, Luca Bercovici, Molnár Áron, Ónodi Eszter, Pálmai Anna, Pogány Judit és Mátray László is szerepet kapott a romantikus vígjátékban.

A nézők visszajelzései alapján izgalomban, humorban, romantikában biztosan nincs hiány a Seveledben, amely tökéletes választás lehet karácsony közeledtével. A Magyar Nemzeti Filmalap támogatásával készült komédia már elérhető a mozikban az InterCom forgalmazásában.