Halloween hétvége kicsiknek és nagyoknak

Izgalmas halloweeni hétvégével készül az AMC és a Minimax, hogy a család minden tagja együtt borzonghasson a képernyők előtt. A két csatorna a Direct One előfizetők számára külön meglepetéseket is tartogat.

Az AMC október elejétől két saját gyártású újdonságot is hozott a hátborzongató izgalmak kedvelőinek: október 4-én debütált a csatornán a Killing Eve, október 18-án pedig a már klasszikusnak számító Fear the Walking Dead 7. évada. Ez utóbbi sorozat egy új „kezdethez” érkezett, ahol kevés a fény és a remény, és a kinti levegő legalább annyira halálos, mint maguk a kóborló zombik. Az új szeriába sok régi szereplő visszatér új célokat keresve, és vannak, akik megpróbálják újraalkotni önmagukat, még ha ennek korábbi családjuk látja is a kárát.

A Killing Eve-ben (Megszállottak viadala) két elszánt nő harcát láthatják a nézők, akiket a Golden Globe-díjas Sarah Oh, és az Emmy-díjas Jodie Comer testesít meg. Mindketten intelligensek, szépek és okosak, az apró különbség kettejük között, hogy a törvény két oldalán állnak.

Az egész hónap során vérfagyasztó pillanatokról gondoskodó két AMC saját gyártású sorozat mellett október 30-án és 31-én este igazi hátborzongató horror klasszikusokat tűz az AMC képernyőjére. Látható lesz többek között A texasi láncfűrészes: Az örökség, A sötétség 30 napja, a Rossz hold és a Holtak hajnala azzal a Sarah Polley-val, akit gyermekként még a Váratlan utazásból zárt a szívébe a nagyközönség.

Akik lemaradtak a Fear the Walking Dead vagy a Killing Eve legfrissebb epizódjairól, azok a Direct Now applikációban visszanézhetik őket. Akiknek pedig a horrorok és a halloweeni édességek kicsit már megfeküdték a gyomrukat és lazítanának, azok az https://amcszornyek.hu/ weboldalon egy vicces kvíz kitöltésével megtudhatják, melyik filmes szörny bőrébe bújhatnak.

Október utolsó hétvégéjén a Minimax is „szellemes” filmekkel várja a családokat a képernyő elé. Csatorna premierként debütál az örök kedvenc Casper, országos premierként pedig a Szellemvadászok kalandjaival találkozhatnak, amiben két bátor fiatal fontos küldetésének érzi, hogy megmentsék városukat a szellemektől. Egyetlen dolog akadályozhatja meg a feladat sikeres teljesítését, mégpedig az, hogy még sohasem láttak szellemet. De ismerjük a mondást, aki keres, az talál… A hosszú hétvégét november 1-jén a Szörnyen boldog Halloween című filmmel zárja a csatorna.

A Direct One előfizetői nem csak a Minimax képernyője előtt élvezhetik a csatorna népszerű sorozatait, a Direct Now alkalmazáson keresztül az egész őszi szünetben bárhol, bármikor megnézhetik az Állati küldetés, a Talking Tom és barátai, valamint a Bagoly brigád számos epizódját. Az Állati küldetéshez kapcsolódóan pedig online játékokkal is kedveskedik a csatorna a gyerekeknek az operátorral együttműködésben. A microsite a következő linken keresztül érhető el: https://www.minimax.hu/direct-one/.

A halloweeni hétvége filmdömpingje során sem jelent problémát, ha a családban a gyerekek a Minimax népszerű programjait, a felnőttek pedig az AMC filmjeit néznék ugyanabban az időben, hiszen a Direct Now alkalmazással egyszerre több eszközön tudnak különböző műsorokat nézni.