Gonosz csoda holnaptól a mozikban!

Immáron két hete van lehetőségünk ellátogatni a Space Jam – Új kezdet intergalaktikus szupermeccsére, ahol LeBron Jamesnek és a Bolondos dallamok sztárjainak szurkolhatunk popcornnal a kezünkben. Ez legalább annyi izgalommal jár, mint a Démonok között – Az ördög kényszerítettben végigkísérni az első olyan igazi tárgyalást, ahol az ördög is felmerülhet, mint tettestárs. Ezen a héten azonban már nem csak Tapsiék és a Warrenék sorsa forog kockán. Ezúttal olyasvalaki ellen kell harcba szállni, aki még soha nem akart ártani senkinek.

Csodák igenis léteznek. Mi mással magyarázhatnánk a fiatal, kisvárosi lány, Alice, esetét, aki egyik pillanatról a másikra visszakapta a hallását? Vagy a mozgássérült kisfiúét, aki hirtelen járni kezdett? Ez csakis valamiféle csoda lehet, és egy kisváros lakói azt is tudják, kinek köszönhetik: Szűz Mária újra köztünk jár!

Alice pedig mindent megtesz azért, hogy eljutassa üzenetét az emberekhez, és ki más segíthetne neki, mint egy cinikus, szakmája legszélére sodródott újságíró?

Vajon lehet bármi köze Mária hirtelen felbukkanásának ahhoz, hogy 150 évvel korábban egy fiatal nőt felakasztottak? Előfordulhat, hogy nem azzal a Máriával van dolguk, akivel gondolták? Talán még az is lehet, hogy valami gonosszal állnak szemben?

Sam Raimi rendezőként és producerként is bebizonyította már, hogy nagyon ért a hátborzongató, misztikus hangulat megteremtéséhez, a feszültségkeltéshez és nézői holtra rémisztéséhez. Ezúttal producerként gondoskodik róla, hogy mindenki végigizgulja a filmet. Nem ő azonban az egyetlen ismerős arc, hiszen az újságírót Jeffrey Dean Morgan alakítja, akit jól ismerhetünk az olyan népszerű sorozatokból, mint a The Walking Dead és a Supernatural.

Korhatár: 16

Előzetes: https://youtu.be/2rUgjJaKgsM