Godzilla Kong ellen május 20-tól csak a mozikban!

Újabb hét, újabb mozipremier – méghozzá nem is akármilyen! Előző héten Melissa McCarthy a Szuperagyban mutatta meg nekünk, hogy mennyire hiányzott egy kiadós nevetés, Milla Jovovich pedig a Monster Hunter – Szörnybirodalomban, hogy mennyire vágytunk egy kis izgalomra.

Az izgalom ezen a héten pedig csak tovább fokozódik, ugyanis május 20-tól Godzilla és King Kong csap össze a mozikban a Godzilla Kong ellenben.

Godzilla nemrég legyőzte a többi titánt, és aki életben maradt, az mind engedelmes szolgája lett. De a Koponya-szigeten élő magányos óriás, Kong nem tartozik a hordába. Ráadásul amióta utoljára láttuk, csak nagyobb és erősebb lett.

Mind tudtuk, hogy a két szörny nem kerülheti el örökké egymást és összecsapásuk mindössze idő kérdése. De ahol Godzilla és Kong csatázik, ott senki sincs biztonságban.

Már a két titán méretéből és elszántságából tudhatjuk, hogy ez az összecsapás bizony más lesz, mint a többi. És hol máshol lehetnénk szemtanúi annak, ahogyan a világ két leghatalmasabbja összeméri erejét, mint azon a helyen, ahol a látvány és a hangzás utánozhatatlan?

A Godzilla Kong ellen az a film, amelyet valóban a lehető legszélesebb vásznon, a lehető legtisztább hanggal kell élvezni: így érvényesülhet igazán a gigászok mindent eldöntő, hegyet-völgyet megrázó, városokat pusztító csatája!

Korhatár: 12
Előzetes: https://youtu.be/V0mApgp7q8g