Február 11-én folytatódik a Briliáns barátnőm 2. évada

Február 11-én, kedden, dupla epizóddal indul az HBO GO-n Elena Ferrante "Nápolyi regények" alapján készült sorozatának második évada, amely Az új név története kötetet eleveníti meg. A 2018-ban bemutatott,  eredeti helyszíneken és olasz nyelven forgatott első évad óriási siker volt világszerte, amelyhez végre megérkezett a folytatás.

A 2. évad ott kezdődik, ahol az első zárult. Lila és Elena 16 éves. Lila nemrég férjhez ment, de úgy véli, a férje nevének felvételével elvesztette saját identitását. A mintadiák Elena az esküvői fogadáson rájön, hogy boldogtalan. Egy ischiai nyaraláson találkoznak a gyermekkori barátjukkal, Ninóval, aki egyetemi hallgató. A találkozás örökre megváltoztatja életüket.

A Nápolyi regények négykötetes regényfolyama már kapható magyarul a Park Kiadó gondozásában. A sorozathoz filmes borítós kiadás is készül: a Briliáns barátnőm filmes változata már a 2018-as premier óta a boltokban van, Az új név története idén tavasszal érkezik.

A 8 részes második évad hetente dupla részekkel látható az HBO GO-n, magyar felirattal. A szinkronos TV premier március 24-én, kedden lesz az HBO-n.