Démonok között - Az ördög kényszerített már a mozikban!

A május egyértelműen a csaták hónapja volt: láthattuk egymásnak feszülni a két szőrös bajkeverőt, Tomot és Jerryt, a gigászokat, Godzillát és Kongot, valamint a Mortal Kombat legendás harcosait. A június pedig egy egészen más fajta összecsapással indul és a Warren-házaspárnak minden erejére szüksége lesz, hogy ne maradjon alul.

Ed és Lorrain Warren nem ma kezdték. Jól kiismerik magukat a természetfeletti világában és nem rettennek meg a megoldhatatlannak tűnő esetektől sem. Ezúttal azonban egy olyan ügyben harcolnak a nem evilági hatalmak ellen, amelynek során valaki meghalt. De létezhet, hogy a gyilkos is ártatlan?

Létezhet, hogy a benne bujkáló démon követte el a bűntettet? A Warren-házaspár úgy érzi, akkor is választ kell találnia a kérdésre, ha közben a saját életük kerül veszélybe

Az elmúlt évtized talán legsikeresebb és legkülönösebb horrorfilmjei a Démonok között-sorozatból kerültek ki. Nem véletlen, hiszen mi mással lehetne igazán ráijeszteni a borzongani vágyó közönségre, mint azzal az egyszerű, ám igaz ténnyel, hogy a filmek, így Az ördög kényszerített is, mind valós történeten alapulnak.

A James Wan nevéhez kötődő, világszerte hatalmas sikereket elért filmes univerzum a Démonok között első részével indult, most pedig a sokak által szeretett Az apáca és az Annabelle, valamint a Gyászoló asszony átka filmek után a Vera Farmiga és Patrick Wilson által alakított Warren-házaspár újabb ügyével folyatódik.

Korhatár: 18

Előzetes: https://youtu.be/AlmuNm4pZII