Az apáca II. holnaptól a mozikban!

Holnaptól visszatér mozikba a Démonok között-univerzum leggonoszabb lénye.

Egy francia lelkész kegyetlen, megmagyarázhatatlan halált hal a saját templomában. A gondos nyomozás kideríti, hogy nem az övé az egyetlen különös haláleset. Valami elindult kelet felől, és egymás után szedi áldozatait.

Csak egy valaki van, aki szembenézett már egy ilyen erejű démonnal: az ártatlan, fiatal apáca, Irene nővér (Taissa Farmiga). A nagyhatalmú egyház ezért újból őt szemeli ki arra a lehetetlen feladatra, hogy harcba szálljon a démonnal.

Aki nem más, mint a nővér régi ellensége, a pokol követe, Valak.

Egy bentlakásos leányiskola ódon falai között találkoznak: a lányok és nevelőik mind a démon túszai és lehetséges áldozatai. Nem tudni, kit száll meg. Nem tudni, kit fog megkínozni. Irene retteg, de nem kételkedik benne, hogy meg kell próbálnia legyőzni a legyőzhetetlent.

A Démonok között-univerzum része ez a film is, amely egyben a 2018-as meglepetéssiker folytatása: látványban, izgalomban és meglepetésekben is felülmúlja elődjét.

Tegnap este Az apáca II. díszbemutatóján megjelentek a Nightmare in Budapest – Interaktív horrorház hátborzongató apácái is és már a vetítés előtt kóstolót adtak a nézőknek a következő közel két órából.

Korhatár: 16
Előzetes