A Világpremierrel egy időben érkezik az HBO GO-ra Az Igazság Ligája

Az HBO Max bejelentette, hogy a Warner Bros. Pictures által gyártott egész estés, eredeti HBO Max film, a Zack Snyder: Az Igazság Ligája premierjére március 18-án, csütörtökön kerül sor a platformon. A bejelentéssel egy időben három új teaser-plakát is érkezett.

A Zack Snyder: Az Igazság Ligája a WarnerMedia és a DC többi platformjának támogatásával debütál: a Watertower Music kiadja a film zenéjét, a WB Games kapcsolódó meglepetésekkel rukkol elő, a Warner Bros. Consumer Products válogatott kollekciót kínál exkluzívan, a Wonderland at Home pedig egy egyedülálló és felejthetetlen otthoni gasztronómiai élményt biztosít az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban.

A Zack Snyder Az Igazság Ligája című filmben Bruce Wayne (Ben Affleck) nem engedheti, hogy Superman (Henry Cavill) végső önfeláldozása hiábavaló legyen, ezért összefog Diana Prince-szel (Gal Gadot), akivel olyan metahumánokból álló csapatot akarnak összeállítani, amely képes lesz megvédeni világunkat egy közelgő, katasztrofális méretű fenyegetéssel szemben. A feladat még nehezebbnek bizonyul, mint, amire Bruce számított, mert az új csapattagoknak mind szembe kell nézniük saját múltjuk démonaival és le kell küzdeniük korlátaikat, mert csak így válhatnak egyedülálló hősligává. Ám mire összeáll a csapat, Batman (Affleck), Wonder Woman (Gadot), Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) és Flash (Ezra Miller) talán már el is késett azzal, hogy megvédjék a bolygót Steppenwolftól, DeSaadtól és Darkseidtől és szörnyű tervüktől.

Örömmel jelentjük be a Zack Snyder: Az igazság Ligája első nemzetközi premierdátumait. Az amerikai HBO Max premierrel egy időben a film exkluzívan debütál majd az európai HBO platformokon Skandináviában*, Közép-Európában**, Spanyolországban, Portugáliában és az ázsiai*** HBO GO-n. Latin-Amerikában az HBO Maxon lesz elérhető a film, amikor az év során majd ott is elindítjuk szolgáltatásunkat. A további nemzetközi bemutatódátumok és tervek részleteit azonnal közöljük, amint elérhetővé válnak.

* HBO régiók Skandináviában: Svédország, Dánia, Norvégia és Finnország
** HBO régiók Közép-Európában: Magyarország, Románia, Bulgária, Csehország, Szlovákia, Bosznia-Hercegovina, Észak-Macedónia, Szerbia, Szlovénia, Lengyelország, Montenegró, Horvátország
*** Ázsiai HBO GO régiók: Indonézia, Malajzia, Fülöp-szigetek, Szingapúr, Thaiföld, Vietnam, Hongkong, Tajvan