A híd - Augusztus 11-én debütál az HBO Maxon

A 7 részes műsor első három részének premierje 2023. augusztus 11-én lesz HBO Maxon. A további részek hetente, dupla epizóddal érkeznek majd az HBO Maxra.

A saját gyártású sorozatok sikerei után az HBO megvalósította egy már régóta tervezett projektjét: itthon is belekóstolt a non-scripted műfajba és tavaly leforgatta az első realityjét. A választás a külföldön már ismert és közkedvelt A híd(The Bridge) című formátumra esett. Az együttműködésre épülő, összetett fizikai, szellemi és érzelmi játék minden korosztály számára izgalmas, szórakoztató, ugyanakkor elgondolkodtató sorozat.

A mozi minőségben leforgatott sorozathoz megérkezett az első videós anyag, amely bepillantást nyújt a kulisszák mögé.

NÉZD MEG A VIDEÓT ITT

Az HBO részéről Závorszky AnnaSzalontay Mária voltak a sorozat producerei, míg a gyártási feladatokat a hazai piac egyik kiemelkedő tartalomgyártója a Free Monkeys Production végezte, az eredeti spanyol Banijay formátum megalkotója a Banijay Iberia helyi cége, a Zeppelin. A legújabb változatra vonatkozó szerződést a Banijay Rights, a tartalomgyártással foglalkozó Banijay globális forgalmazási részlege kötötte.

A következő napokban érdemes lesz követni az HBO social felületeit, ugyanis mindennap bemutatnak egy-egy új karaktert a sorozatból.