Megérkezett A Karantén Zóna hivatalos előzetese

Az HBO Maxon június 25-én debütáló szkeccsfilm előzetesében bemutatkoznak az egyes epizódok veterán és fiatal, elsőfilmes színészei, valamit az alkotás egyik különös szereplője, a Narrátor. A szkeccsfilm öt, a bezártság pszichológiai hatásait bemutató történetet dolgoz fel.

A Karantén Zóna előzetese: https://youtu.be/K_FY70iUSHI

Alább az egyes epizódok szinopszisait olvashatod.EGYEDÜL

Mit tegyen a tíz éve boldog házasságban élő feleség (Tankó Erika), ha egy nap arra ébred, hogy a karantén miatt munkanélkülivé váló férje (Lőrincz Sándor) a szokásosnál is idegesítőbbé válik?

MUKI
A kisiskolás lánynak (Lebor Lilly) nemcsak a digitális oktatás nehézségeivel, hanem a kórházi ágykiürítések miatt beköltöző nagypapával (Ujréti László) is meg kell küzdenie anyja (Majsai-Nyilas Tünde) figyelméért. Az egyiküknek mennie kell.

HATÓSÁGILAG
Két önkormányzati dolgozó (Sütő Ildikó Ágnes, Ferencz Attila) az idősek elkötelezett segítői, olyan vendéglátásban részesülnek egy idős néninél (Pásztor Erzsi), aminek végén saját épelméjűségük kérdőjeleződik meg.

HÚSBÁB
A szerencsések azzal tölthetik a karantént, akit a világon a legjobban szeretnek. Az előléptetés előtt álló Kristóf (Krausz Gergő) viszont azt veszi észre, hogy szerelme Panni, a sikeres smink-influenszer (Tolnai Klára) a szeme előtt változik gyönyörű nőből valami egészen mássá.

SEHOL
Peti (Lakatos Máté), aki egy globális IT cég egyik alkalmazottja, megpróbálja a legtöbbet kihozni a karanténból, ehhez pedig a barátai helyett (Pájer Alma, Makranczi Zalán), saját laptopját hívja segítségül. A készülék olyan lehetőségekkel kecsegteti, ami egész hátralévő életét megváltoztatja.

A NARRÁTOR
A Karantén Zónába vezető úton a Narrátor (Muchichka László) fogja a nézők kezét és vezeti őket az önismeret sötét és rejtelmes útvesztőjében.

A filmet Vida Orsolya és Zsótér Indi Dániel írta a 2020-as pandémia elején, majd Dimeth Balázs vezető operatőrrel kiegészülve, egy sikeres közösségi finanszírozási kampány után 2020 szeptemberétől kezdték el forgatni.

A film június 25-én, szombaton debütál az HBO Maxon és az HBO csatornán is!