A híd - Bemutatjuk az HBO reality sorozatának szereplőit

Az augusztus 11-én érkező reality sorozat szereplői között akad fizikus, zenész, tervezőmérnök, színész, dekoratőr - különböző életkorú és stílusú karakterek, akikben a helyszínen szembesülnek először azzal, mi is lesz a feladatuk.

Az HBO minden tartalmában hangsúlyt fektet a jól megkülönböztethető, érzelmeket kiváltó, őszinte karakterekre. Ez A híd esetében sincs másképp. A kiválasztásnál fontos volt, hogy a végső csapat tagjai a lehető legkülönbözőbbek legyenek, eltérő életkorral, háttértörténetekkel, motivációkkal. A külső jegyeknél azonban lényegesebbek voltak a személyiségek és az olyan tapasztalatok, képességek, amik a feladat teljesítéséhez vagy akár csoportdinamika kialakulásához szükségesek lehetnek. A folyamat egyik érdekessége - ami az őszinte reakciókhoz is jócskán hozzájárult - az volt, hogy a legtöbb reality castinggal ellentétben, a szereplők itt csak a forgatás elindulását követően tudták meg azt, hogy mi is lesz a pontos feladat. Vagyis, hogy kevesebb mint 3 hét alatt kell felépíteniük egy 250 méteres hidat, hogy eljussanak a 30 millió forinthoz, ehhez pedig saját magukon és a rendelkezésükre álló egyszerű kézi szerszámokon és eszközökön kívül, más segítséget nem kapnak.

A sorozat műsorvezetője a közkedvelt tartalomgyártó, Magyarósi Csaba, aki ezúttal a háttérből figyeli a játék alakulását és folyamatosan döntési helyzet elé állítja a játékosokat.

A műsor természetesen számos fordulatot tartogat majd a 14 kezdő és 2 később csatlakozó játékos számára. De ismerjétek meg őket egy kicsit jobban:

 • Tölgyesy Csaba, a karizmatikus tervezőmérnök, aki esetében már az első pillanattól egyértelmű, hogy mi is lesz a szerepe a híd építésében.
 • Fekete Miki, kétségkívül a csapat legerősebb tagja, akinek erejénél csak kedvessége és humora nagyobb.
 • Molnár Janka Sára, a lelkes (elméleti) fizikus, aki közösségi médiában népszerűsíti a tudományt, most azonban gyakorlatba kell ültetnie a tudását.
 • Budai Zsuzsa, a természetbarát vállalkozó, akit nem retten meg az erdőtől, a feladattól és a konfliktusoktól sem.
 • Kusztos Vera, az erdélyi amazon, aki férfiakat megszégyenítő erővel és kitartással veti bele magát a legkeményebb fizikai munkába is.
 • Havasi Gergő, az élsportoló, kajakozó, akinek élete a verseny. Egy korábbi szívrohamból felépülve elsődleges célja bebizonyítani, hogy sosem érdemes feladni.
 • Popovics Polett, a nagybetűs örök optimista, ceremóniamester és utánpótlás hokiedző, akinek a  hitvallása, hogy mindent meg lehet oldani csak akarat kérdése.
 • Fajt Alex,  influencer, színész, aktivista, aki nemcsak fizikai erejét de lelki kitartását is próbára teszi a játékban.
 • Kovács Kitti, a klasszikus szépség, aki a modellkedés és videóklippek csillogó világát váltja le az erdő közepén lévő tópartra és a kemény fizikai munkára.
 • Noé Viktor, a határozott, véleményét nem cenzúrázó színész, akitől a szerelés és építés látszólag nagyon távol áll.
 • Ficsor Anett, az empatikus dekoratőr, aki folyamatosan keresi azokat a kihívásokat, amiben fejlődni tud, hogy megugorja a saját maga által támasztott elvárásokat.
 • Németh Márk, a fiatal zenész, aki talán maga sem gondolta volna, hogy a gitárját valaha baltára cseréli az erdélyi vadonban.
 • Kútvölgyi Sára, a mindig pörgős, cserfes, energikus modell, aki életében először néz szembe ilyen komoly fizikai kihívással.
 • Varga Ádám, aki most A besúgós szerepével ellentétben sefteléssel nem, maximum taktikával tud az élre törni.
 • Rikk Ági, az ország egyik legismertebb sminkese és sminkoktatója, aki számos műsor háttércsapatában dolgozott már, de a reflektorfénybe ritkán áll ki. A csapathoz rövid idővel az indulás után csatlakozik.
 • Bakos Gergő, családapa és asztalos, aki a műsor kedvéért design tömörfa alkotásait cseréli le rövid időre egy másik típusú fából készülő, monumentális alkotásra: a hídra. Ágihoz hasonlóan ő is később csatlakozik a csapathoz.

Különböző típusú emberek, igazi karakterek, akik nagyon természetesek. Már csak az a kérdés, hogy képesek lesznek e a közös célért áldozatokat hozni, összefogni.” /Závorszky Anna, producer/

A sorozat augusztus 11-én indul az HBO Maxon.