Nagy Adri: Nem akartam önutálattal kelni és feküdni minden egyes nap

Sokáig nem volt kibékülve tükörképével Nagy Adri. Az énekesnő kisiskolás éveiben gyakran vált a gúny céltáblájává, szülés után pedig zavarta, hogy megváltozott a teste. A JOY Magazin nagyinterjújában mesél arról, hogyan tudta levetkőzni a gátlásait és növelni az önbizalmát.

Nagy Adri nevét 10 éve ismeri az ország, a Megasztár egykori versenyzője ma már sikeres énekesnő, aki küldetésének tartja, hogy zenéjével és a közösségi oldalain megosztott tartalmakkal erősítse a nők önbizalmát. Pedig volt idő, amikor ő is híján volt ennek. „Kamaszkoromban csúnya volt a bőröm, a súlyommal sem voltam kibékülve, sokat csúfoltak a nagy szemeim, a mély hangom miatt. Akkoriban jöttek ki a teljesen retusált címlapos magazinok, amelyek tényleg rányomták a bélyeget az önbizalmamra, testképemre. Csak a szép és a tökéletes lehetett eladható és követhető, ami egy tinilány szemszögéből lassú méreg tud lenni a belső magabiztosságát illetően” - mesélt tinédzser éveiről az énekesnő.

Kisfia, Benedek 2018 nyarán született, és Nagy Adri nem titkolja: nehéz időszak volt ez. „Nem voltam kibékülve magammal és a testemmel sem, holott teljesen normális állapot volt, hogy a kisfiam megszületése után nem voltam a topon. Egyszerűen csak felismertem, hogy nem akarok önutálattal kelni és feküdni minden egyes nap” - mesélte Nagy Adri, aki azt is elmondta a JOY Magazinnak, hogy a mai napig tesz azért, hogy jól érezze magát a bőrében, és a férje se lássa slamposnak.

Az énekesnő úgy látja, hosszú az út, ami elvezet saját önbizalmunk megtalálásáig, félelmeink leküzdéséig. „Ahogy haladsz előre az éveidben, a munkádban, a magánéletedben, megtanulod szeretni önmagadat, a hibáidat. A munka tudja a legtöbbet formálni a személyiséget, és ennek hatására is tud fejlődni. Ott vagyok, ahol lenni akartam. Erősen és kiteljesedve. Nem mondom, hogy nem volt rögös hozzá az út, de talán nem is tenne annyira boldoggá, ha minden az ölembe hullott volna.”

A teljes interjú a JOY Magazin új számában olvasható.