Miller Dávid: Vágyom rá, hogy legyen magánéletem, de jelenleg nincs

Színész, műsorvezető, és zenészként a szóló karrierje is egyre sikeresebb. A mindig mosolygós, pörgős srác látszata mögött azonban egy igazán érzékeny lélek lapul. Miller Dávid az InStyle magazin legújabb számában őszintén beszél a lelki terhekről, amiket évek óta cipelt magával, szakmai vívódásairól, sőt szakításáról is.

Sok dologgal még mindig nem elégedett, de mostanra elfogadta magát Miller Dávid, és mint mondja, ez hatalmas terheket vett le róla. „Elfogadom magam, tudom, hogy ez vagyok én, mondjuk, számomra ez is nagyon komoly munka volt, hogy ide eljussak. Rájöttem, hogy dolgoznom kell ezen, és segítséget is kértem hozzá egy szakembertől” – mondta el a műsorvezető, aki szerint ezt a mentalitást nagyban befolyásolta az, hogy művész családból származik. „Az utam indulásakor erőteljesen küzdöttem azért, hogy önmagamért ismerjenek el, és ne azért, mert a szüleim, nagyszüleim vagy dédszüleim csináltak valamit. Rájöttem, hogy csak magamat helyeztem nyomás alá, mert a családom soha nem rakott rám semmilyen kényszert.”

A színpad mellett az RTL Klub kiemelt műsoraiban – Reggeli, X-Faktor, A Tanár – is látható művész arról is mesélt az InStyle magazin hasábjain, hogy a Vörös veréb című filmben való szereplését valóságos traumaként élte meg. „Nagyon rosszul és nehezen éltem meg azt a jelenetet, igazából ami miatt elvállaltam, az egy az egyben ki lett vágva, és csak annyi maradt meg, hogy anyaszült meztelenül ott állok Jennifer Lawrence mellett. Nem éreztem magam jól a bőrömben, és az is kellemetlen érzést okoz, ha visszagondolok rá” – mondta Miller Dávid, hozzátéve, hogy a hollywoodi produkció helyett A Tanár című sorozat hozta meg számára a várt áttörést.  

Miller Dávid a magánéletéről, pontosabban annak hiányáról is beszélt a magazinnak. „Sok üzenetet kapok, nagyon sokaknak válaszolok is, de azoknak, akik csak annyit írnak, hogy szerelmesek belém, azzal nem mindig tudok mit kezdeni, bár van ilyen is… Vágyom rá, hogy legyen magánéletem, de jelenleg nincs, februárban lett vége egy 10 évig tartó kapcsolatomnak. Azóta volt pár próbálkozás, de nem tudok beiktatni senkit az életembe. Szeretek adni, odafigyelni és kifejezni a törődésemet, de most időm sem lenne rá” – mondta a színész-énekes, aki azért nyitva tartja a szemét, megadja a lehetőséget, hogy rátaláljon a szerelem.