Könnyekig hatódott a címlapfotózáson Lékai-Kiss Ramóna

Legtermészetesebb és legvadócabb arcát is megmutatja Lékai-Kiss Ramóna az InStyle legújabb, őszi számában. A színésznőről Ajkai Dávid fotós egy szokatlanul natúr, közeli képet is készített, miközben egy másik felvételen a divat egy extravagáns villanását is láthatjuk, hiszen Ramóna frizurájából egy csizma áll ki. A lap legújabb száma önmagunk elfogadásáról szól, többek között erről a témáról is beszél a színésznő a vele készített nagyinterjúban, valamint a különleges fotózás hátteréről is megosztott néhány kulisszatitkot.

„Extravagáns sminkekben már volt részem, de 17 éves koromtól kezdve, ugye lassan 20 éve vagyok ezen a pályán, soha nem készült – fogalmam sincs, hogy miért, de nem készült – rólam egy ennyire natúr, szinte no makeup fotó” – nyilatkozta a színésznő.  „Ez az első az életemben, aminek nagyon örülök, hiszen annyira régóta vágytam erre, ráadásul volt egy pillanat, amikor Dávid, a fotós – aki számomra egy ikon a szakmájában – a képek készítésekor közelebb jött a kamerával, és hirtelen egy annyira bensőséges hangulat alakult ki ennél a natúr arc fotózásnál, hogy könnyekig meghatódtam, arra koncentráltam, hogy ne sírjam el magam, nem a szomorúságtól, hanem egyszerűen annyira töltekeztem ott energiával. Fantasztikus volt!” – mesélte Ramóna arról, hogy milyen sokat adott neki ez a különleges pillanat.

Ramónát két férfi veszi körbe a mindennapokon, a férje és a kisfia, így a szépítkezésben nincs partnere. „Sőt! Múltkor indultunk valahová, és szembesültem vele, hogy eddig az apukájától hallgattam mindig, hogy »gyere már, gyere már...«, »Jó, oké, még csak egy szempillaspirál, és már megyek is!«, és most a kisfiam mondta 2 és fél évesen, hogy: »Anya, gyere már!« … Belenéztem a tükörbe, és mondtam, hogy én ezt nem hiszem el, két férfi magyaráz nekem, mikor én csak egy ártatlan szempillaspirált szeretnék feltenni, és annyira nevettem, annyira vicces volt, hogy egy mini felnőtt rám szól, hogy na jó, ennyi elég is lesz. Azt gondolom, ha lesz egy lányom, akkor ez a lehetőség nem áll fenn, hogy azon kelljen veszekedni, hogy induljunk már, mert mi szerintem a tükör előtt ragadunk, és amit lehet, azt felteszünk magunkra, a hajunkat igazgatjuk, együtt szépítkezünk. Most a tűzoltók és a rendőrautók világában vagyok már a topon, aztán ha a sors is úgy szeretné, hogy a második gyermekünk egy kislány legyen, akkor biztos a fonások, a körömfestések és a sminkek lesznek majd előtérben, meg a játékbabák” – mondta Lékai-Kiss Ramóna.

A színésznő beszélt arról is, hogy milyen szépségpróbálkozásokon esett át az elmúlt két évtizedben míg a közönség szeme láttára vált gyerekszínészből műsorvezetővé, édesanyává. Az egyik frizuraváltása extrém következményekkel járt.

„…amikor a hátam közepéig érő fürtjeimet levágták, úgy, hogy hátul felnyírták a tarkóm nullás géppel. Ez 2004-ben történt, és akkor úgy éreztem, hogy ez hibás döntés volt, majd eltelt egy hónap, és azt mondta több fodrász is, hogy rengetegen úgy mentek be a fodrászszalonokba, hogy olyan hajat szeretnének, mint ami Zsófinak van, mert akkor őt játszottam a Barátok köztben. Több száz üzenetet kaptam, hogy nekem is ilyen hajam van, ilyenre vágattam. Az egy kultikus frizura lett itthon.”

További részletek az InStyle őszi számában.