Íme, Molnár Andi, Weisz Fanni és Gömöri András Máté legjobb barátja

Borisz megváltoztatta Molnár Andi életét, Jumper legalább olyan makacs, mint a gazdája, Gömöri András Máté, Weisz Fanni arcára pedig folyamatosan mosolyt csal Szőlőke. Idén újra itt az InStyle magazin Kutyával a vörös szőnyegen gálája. Június 12-én mérkőznek meg emberek és ebek a legstílusosabb, legsportosabb, legcukibb, valamint legmenőbb örökbefogadott kutya-gazdi páros címéért. Hírességek is felvonulnak kutyáikkal, akik, mint az az elbeszélésekből kiderült, tényleg jó barátaik és harcostársaik egyben.

„Egyke gyerekként a kutya kicsit szőrös testvér szerepet is betöltött, néha vele osztottam meg a bánatomat” – mondta Molnár Andrea, aki legutóbb kislányként volt vizsla tulajdonos, majd másfél évvel ezelőtt ismét belevágott a kalandba. Egyértelmű volt, hogy a választása ismét egy vizslára essen. „Három éven keresztül készültünk arra, hogy egy kutyával bővítsük a családot. Boris sok szempontból megváltoztatta az életünket: több időt töltünk a természetben, kevesebbet dolgozunk, sőt még a párkapcsolatunkra is jó hatással volt. A férjemmel meg kellett tanulnunk röviden, egy irányba kommunikálnunk, hiszen a kutya az egyszerű utasításokat képes értelmezni. Az ebnevelésben nincs helye női túlkommunikálásnak” – mondta nevetve Molnár Andi. A tavalyi Kutyával a vörös szőnyegen eseményre a táncművész meghatódva emlékszik vissza. „Borisz alig fél éves volt, az volt az első „szereplése”. Ott áll a csöpp kis kutya a fotófal előtt, mint egy sztár - és buta dolog -, de én bizony elérzékenyültem” – mesélte Andi.

A InStyle magazin Kutyával a vörös szőnyegen gála műsorvezetője Gömöri András Máté egy zord külsejű, de arany szívű kutya, Jumper gazdája. „Folyamatos aggódás és alkalmazkodás az életem, mióta Jumper gazdája vagyok, de ennél édesebb terhet el sem tudok képzelni! Ő egy kék-fehér amerikai staffordhire terrier, mindig is ilyen kutyára vágytam. Az alomban Jumper volt a „falkavezér”, azonnal elkezdte rángatni a cipőfűzőmet, szerelem volt első látásra” – mesélte Gömöri András Máté színész-sportoló. A nem mindennapi páros sok költözésen és kalandon esett túl az együtt töltött évek alatt, a gazdi azt mondja, Jumper idegrendszeri stabilitása, nyugalma, családcentrikussága átsegítette mindkettőjüket a rázós helyzeteken. „Sosem felejtem el, amikor a nevelt fiaim kisebbek voltak, és elaludtak Jumperen, az én folyton csaholó kutyám éberen figyelt, és történhetett körülötte bármi, sosem keltette fel a gyerekeket” – mesélte Gömöri András Máté, aki azt is elárulta: kutyája éppolyan makacs, akaratos, erős és karakán személyiség, mint ő maga, és ezzel felesége, Polyák Lilla rendszeresen viccelődik is.

Weisz Fanni gyakorlott ebtartó, minden kutyájával szoros volt eddig a kapcsolata. „Előző kutyusom, Sziszi nem csupán a kedvencünk volt, hanem egy olyan családtag, aki sok esetben hallott helyettünk. Ha például csengettek, akkor odaszaladt hozzám vagy a bátyámhoz, ugrálni kezdett, futkosott az ajtó és közöttünk, így csalt minket a hang irányába” – mondta el a modell. Sziszi eltávozott az örök vadászmezőkre, Fanni mostani kutyája Szőlőke, a pomerániai törpespicc azonban minden nap mosolyt csal gazdája arcára. A modell egyedül akkor ijedt meg, amikor az apró kutya torkán akadt egy falat, amit gazdája tányérjáról csent el. Párja sietett a mohó jószág segítségére, kikapta a falatot és semmi baj nem történt.

Bárki találkozhat a legstílusosabb gazdikkal, kutyákkal, sztárokkal és sztárkutyákkal, aki június 12-én 17 órakor ellátogat az Allee sétányára. A versengést nagyszabású kutyás divatshow vezeti fel, többek között hírességek vonulnak fel kedvenceikkel. Az InStyle magazin Kutyával a vörös szőnyegen gálán ott lesz például Molnár Andi és Borisz, Megyeri Csilla és Minnie, Eke Angéla és Bambi, Weisz Fanni és Szőlőke, de részt vesz a rendezvényen Erős Antónia, Hlatky-Schlichter Hubert, Sztarenki Dóra, Proksa Szandra és Nemes Anna is.