RSS csatornák

E-mailNyomtatásPDF

A PC Pult - Online RSS csatornái:

RSSPC Pult - összes
RSSJáték / SzórakozásRSSHírek
 RSSElőzetes / Teszt
 RSSVégigjátszás
RSSIT / TechnológiaRSSHírek / Újdonságok
 RSSMobil
 RSSHardver
RSSJáték rovatokRSSCheat
 RSSFifa
 RSSNeed for Speed
 RSSThe Sims
RSSFilmRSSFriss hírek
 RSSElőzetes
 RSSMegnéztük
RSSSorozatRSSFriss hírek
 RSSKülönvélemény
 HRSSétről-hétre
RSSKülvilágRSSZene
 RSSBuli / Fesztivál
 RSSRendezvények

Mi is az RSS?
Az RSS (Really Simple Syndication) egy XML alapú dokumentum, amely webes tartalmak megosztására született. Az RSS-szolgáltatás (más néven RSS-csatorna) egy címből, leírásból és linkből álló listát tartalmaz.

Hogyan használható az RSS?
Az RSS használatához speciális RSS-olvasó vagy aggregátor programra van szükség, amely összegyűjti és megjeleníti ezeket a tartalmakat. Az alkalmazás segítségével automatikusan egy helyre gyűjthetők a különböző RSS-tartalmak, és így a felhasználók anélkül értesülnek a hírekről, hogy különböző weboldalakat kellene végigböngészniük.

Szeretnék folyamatosan friss híreket a weboldalamon. Hogyan rakhatom ki a PC Pult RSS-t a saját weboldalamra?
Léteznek CMS rendszerek (Drupal, Joomla), melyek már alapból támogatják az RSS-ek átvételét. Ez esetben egyszerűen csak az RSS linkjét meg kell adni a CMS moduljának és már működik is.
Aki nem rendelkezne ilyennel, vagy túl bonyolult beállítania weboldalán, azoknak elkészítettünk egy egyszerű generáló oldalt, ahol a saját igényeknek megfelelően szinezhető, állítható az RSS. Ebből a program egy javascript kódot generál, amit egyszerűen csak be kell illeszteni a weboldalba ott, ahol meg szeretnénk jeleníteni.

Az RSS generáló itt érhető el.


Share/Save/Bookmark