Hírek / Újdonságok

A Sony bemutatta a legújabb 4K HDR videokameráit

E-mailNyomtatásPDF

Az új – 1.0 típusú rétegelt Exmor RSTM képérzékelővel felszerelt – XDCAM® PXW-Z90, NXCAM® HXR-NX80 és Handycam® FDR-AX700 kamerák a felhasználók széles körének nyújtanak kiváló megoldást, így a hivatásos és az amatőr filmesek igényeit is képesek kielégíteni.

A Sony bemutatta három új 4K HDR¹ videokameráját: az XDCAM® PXW-Z90, az NXCAM ®HXR-NX80 és a Handycam® FDR-AX700 modellt. A Sony forradalmi Fast Hybrid AF rendszerét tartalmazó három új kamera a filmfelvételre optimalizált gyors és megbízható automatikus élességállítás funkciót és az 1.0 típusú rétegelt Exmor RS CMOS képérzékelőt társítva képesek lenyűgöző képtisztaságot és változatos filmrögzítési funkciókat biztosítani. Mind a három új kamera támogatja az azonnali HDR (nagy dinamikatartományú) munkafolyamatot, amely segítségével a felhasználók minimális utómunkával készíthetnek különböző tartalomkészítési módokhoz és applikációkhoz alkalmas, lélegzetelállító HDR-tartalmakat.

Címkék: hírek | sony | videókamera

Bővebben...

Kingston DataTraveler Elite G2: pörgős adatátvitel, elegáns külső

E-mailNyomtatásPDF

A Kingston Digital Europe Co LLP – a Kingston Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának leányvállalata – bejelentette legújabb USB-meghajtóját, a DataTraveler® Elite G2-t, amely egy 1. generációs1 USB 3.1- (USB 3.0-) megoldás. Nagy tárolókapacitásának és sebességének köszönhetően időt takarít meg a felhasználóknak filmek, képek és egyéb nagyméretű fájlok másolásakor. Elegáns fémborításának köszönhetően bármelyik kompatibilis eszközhöz remekül illik, A termék mindemellett rázkódástűrő és vízálló is, így a felhasználók bárhová bátran magukkal vihetik az adataikat.

Címkék: elite g2 | hírek | kingston | pendrive

Bővebben...

A SES Video bemutatja: virtuális valóság és a legújabb Ultra HD technológia az IBC-n

E-mailNyomtatásPDF

A SES Video az amszterdami IBC-n mutatja be a legmodernebb technológiai fejlesztéseket szeptember 15. és 19. között.

A Fraunhofer HHI-val együttműködésben 10K x 2K-s panoráma videós tartalmak élő műholdas közvetítésével a SES lehetővé teszi a látogatók számára, hogy elmerüljenek Luxembourg világában. A legújabb Fraunhofer HHI Omnicam-360 kamera élő képeket készít Luxembourg belvárosában, amiket a keleti 28,2°-os orbitális pozícióban található ASTRA 2E műhold továbbít az amszterdami SES standra. A látogatók így VR szemüvegek segítségével élvezhetik az élő közvetítést, és a kiállításon állva élhetik át, milyen is igazán Luxembourg belvárosa. Mindemellett pedig a nézők egy hatalmas lapos kijelzőn is végigkísérhetik az élő adást, ami lehetővé teszi a zoomolást is a 360 fokos panorámaképben mindössze egy távirányító segítségével.

Címkék: bemutató | hírek | ibc | ses | ultra hd

Bővebben...

A Sony bemutatta új csúcsmodelljét, az RX10 IV-et

E-mailNyomtatásPDF

A Sony ma bemutatta a nagy elismerésnek örvendő Cyber-shot® RX10 sorozat új, vezető modelljét, az RX10 IV fényképezőgépet (DSC-RX10M4 modell).

Az új RX10 IV modell a világ leggyorsabb, 0,03 mp sebességű automatikus élességállítását kínálja, melynek része a 24 képkocka/mp sebességű, teljes AF/AE-követéses sorozatfelvétel funkció, a leggyorsabb, professzionális, cserélhető objektíves fényképezőgépekkel versenyre kelő, 315 fázisérzékeléses AF-pont és a kiemelkedően flexibilis 24–600 mmiv F2.4-F4 ZEISS® Vario-Sonnar objektív. A modell a mobilitás és a sebesség egyedülálló ötvözésével a legjobb kompakt megoldás az amatőr és hivatásos fotósok számára.

Címkék: fényképezőgép | hírek | rx10 iv | sony

Bővebben...

A Dell Technologies már egy éve a világ legnagyobb magánkézben lévő technológiai vállalata

E-mailNyomtatásPDF

A Dell Technologies, a világ legnagyobb magánkézben lévő technológiai vállalata létrejöttének első évfordulóját ünnepli a Dell és az EMC történelmi jelentőségű egyesülése után. Első évében a vállalat megalapította az egyesített Dell és Dell EMC értékesítési részleget, valamint létrehozott egy 35 milliárd dolláros Dell Technologies értékesítési csatornát és egy globális partner programot, amely 10 000 új üzleti ügyféllel bővítette a Dell EMC portfólióját. Ezenfelül a Dell EMC 2017 első felében a kiaknázatlan lehetőségeket rejtő1 ügyfeleknél robbanásszerű növekedést ért el a bevételekben (a korábbi ráták közel kétszeresét), köszönhetően a szerverek, tárolórendszerek, kliensek és az egyesített infrastruktúra-megoldások keresztértékesítésének.

Címkék: dell | dell emc | hírek

Bővebben...

Világhírű írók közreműködésével készül a Xerox idei nagy könyvmeglepetése

E-mailNyomtatásPDF

Egyedülálló irodalmi mű létrehozásába fogott bele a Xerox. A Set The Page Free elnevezéssel útjára indított programjuk 14 ünnepelt, díjnyertes író és kreatív szakember együttműködésével valósul meg, akik vállalták, hogy közösen alkotnak meg egy könyvet, ami a munka világáról és azon belül a modern munkahelyről szól. A készülő kötet attól lesz igazán különleges, hogy a különböző múlttal, stílussal rendelkező szerzők a saját elképzelésük, perspektívájuk szerint vetik papírra a témáról vallott gondolataikat a saját fejezeteikben, így várhatóan rövid történetek, versek, dalok egyaránt helyet kapnak majd az oldalakon.

Címkék: hírek | könyv | xerox

Bővebben...

Tökéletes futótárs a Mio-tól

E-mailNyomtatásPDF

Formálja testünket, oldja a stresszt, javítja ellenálló-képességünket és boldogít: igazi csodaszer a futás. Akár lelkes kezdők, akár tapasztalt futók vagyunk, a Mio MiVia Run 350 futóórával könnyedén kihozhatjuk magunkból a maximumot. A Mio újdonságával egy virtuális személyi edzőt kapunk magunk mellé: nemcsak méri és elemzi teljesítményünket, de személyre szabott edzéstervvel is segíti a folyamatos fejlődést.

Címkék: edzés | futóóra | hírek | karóra | mio

Bővebben...

A Discovery Communications tovább erősíti nemzetközi digitális csapatát

E-mailNyomtatásPDF

A Discovery Communications több szenior szakemberrel erősíti nemzetközi digitális médiáért felelős csapatát. A digitális zeneiparban tapasztalt Francis Keeling lesz a Discovery digitális területért felelős nemzetközi vezetője (Senior Vice President, International Digital). A jelenleg az észak-ázsiai régiót vezető Jay Trinidad ezentúl a digitális projektekért is felel (Managing Director, Digital Ventures), Eugene Huang pedig a termékekért és technológiáért felelős alelnök lesz (Senior Vice President, Product and Technology). Mindhárom szakember Michael Langnek jelent (President, International Development & Digital).

Címkék: discovery | google | hírek | spotify

Bővebben...

Magyarországra is elhozta a jövő irodai megoldásait a Xerox

E-mailNyomtatásPDF

A 25 éves Xerox Magyarország idén ősszel újabb jelentős mérföldkőhöz ért el. Az éves szinten több mint 7,5 milliárd forintos forgalmat elérő, üzleti pozícióit stabilan őrző technológiai cég – követve az anyavállalat egész világra kiterjedő döntését - teljes egészében megújította irodai termékkínálatát. A váltás eredményeként ebben az esztendőben 29 új ConnectKey® nyomtatót, illetve multifunkciós berendezést vezetnek be a hazai piacra, amelyek közül a legérdekesebbeket fel is vonultatták szeptember 8-án, a CHS Hungary Kft. Partnernapján megrendezésre kerülő nagyszabású eseményükön, az Üdvözöljük a jövő irodájában – The Future of Work nemzetközi rendezvénysorozat magyar állomásán, Budaörsön.

Címkék: hírek | xerox

Bővebben...

Rendkívül strapabíró és páratlan képminőséget kínál a Sony új fényképezőgépe, az RX0

E-mailNyomtatásPDF

Vegye kezébe a Sony legújabb, RX0 (DSC-RX0) fényképezőgépét és részesüljön a páratlan képalkotási lehetőségekben és élményekben. Az ultra kompakt és strapabíró váz a Sony RX sorozatra jellemző kiváló képminőségét és a Sony fejlett fotó- és videofunkcióit ötvözi.

Az RX0 fényképezőgéppel semmi sem szabhat határt kreativitásának. Az állóképek és videók készítése mellett az eszközt egy több kamerából álló rendszerbe kötve inspiráló képsorozatokat készíthet, akár több nézőpontból egyszerre. A kisméretű és rendkívül sokoldalú RX0 fényképezőgép előtt nincs akadály, a legnehezebb fotózási körülmények során is részletgazdag képminőséggel adja vissza a kívánt téma szépségét.

Címkék: fényképezőgép | hírek | rx0 | sony

Bővebben...

Továbbra is a műhold a válasz a jövő kérdéseire

E-mailNyomtatásPDF

A műholdipar szakmai szövetsége, a Satellite Industry Association (SIA) 2017-es jelentése szerint tavaly globális szinten új rekordot ért el az iparág bevétele. Abból az alkalomból, hogy az iparág újra pozitív évet zárt a világ vezető műholdüzemeltetője, a SES Astra 2025-ig szóló előrejelzést adott ki a négy legjelentősebb műholdpiaci szegmensre (videó, állandóhelyű hálózatok, mobilitás és kormányzati megoldások) vonatkozóan, beleértve természetesen az egyre népszerűbb fedélzeti internetszolgáltatás jövőjét is. Nézzük meg, hogy a műholdipari óriás szerint, hogyan alakul a jövő technológiája!

Címkék: astra | hírek | műhold | ses | tudomány

Bővebben...

1. oldal / 250