2018. December 17., Hétfö

Kezdetét vette a küzdelem – berobbant a Survivor!

E-mailNyomtatásPDF

Tegnap este láthatták először a hazai nézők a világ legsikeresebb túlélőshow-ját, a Survivort. Innentől kezdve egészen október közepéig 20 millió forintért és a túlélésért küzdenek meg a játékosok az elemekkel, egymással és persze önmagukkal.

Az első adásban megismerhettük a 16 játékost, akik kvázi hajótöröttként érkeztek a szigetre, láthattuk első küzdelmüket, hiszen már érkezéskor óriási harc folyt az élelemért. Ők tizenhatan először és utoljára voltak így együtt, egy szigeten, Istenes Bence másnap két törzsre osztotta őket, így született meg a Buwaya és az Ibon törzs, akik elfoglalták saját szigetüket.

A két törzs két egészen különböző mentalitást képvisel: A Buwayában Feri vezetésével hatékonyan dolgoznak együtt - bár ez jelentős feszültséget okozott, az Ibonban demoratikus hangulatban totális kudarcba fordult a táborépítés. 

Nem zárulhatott volna ütősebben az első adás, mint egy embert próbáló zsákmányszerző játékkal, amelyben a Buwaya diadalmaskodott, így ők jutottak hozzá a tűzgyújtó eszközhöz, míg az Ibon tűz és így fény, meleg és étel nélkül éjszakázott.

Mi várható ma?
A mai adásban kerül sor az első védettségi játékra. A vesztes törzsnek a törzsi tanácson egy játékost ki kell szavaznia a sajátjai közül, ez egyben előrevetíti, hogy a vesztes törzsnél kirobban az első vita és elkezdődik a Survivor sava-borsát adó szövetkezés és taktikai játék.

A műsor nézettsége ígéretesen alakult a hosszú nyári szünet után, hiszen már az első napon is több, mint kétszer annyian voltak kíváncsiak rá, mint a konkurens csatorna szintén tegnap indult műsorára.

Survivor ma este 19.00 órától az RTL Klub-on, ahol a tét ezúttal is a túlélés, valamint 20 millió forint!


Címkék: hírek | műsor | premier | rtl klub | survivor

Share/Save/Bookmark