Új befejezést kap a Mass Effect 3

Mass Effect 3

Én személy szerint még mindig nem vetettem bele a Mass Effect történetébe, így csak egy 9gag poston keresztül látva tudom elképzelni, mennyire lehetnek elkeseredve a rajongók a befejezéssel kapcsolatban - leszámítva a rengeteg vulgáris köszönet nyilvánítást. Szerencsére a BioWare lelke még nem esett el teljesen az Electronic Arts menedzselése alatt, így elkezdtek dolgozni egy alternatív befejezésen.

A hírt maga Ray Muzyka, az egyik társalapító jelentette be. Saját bevallása szerint nyomon követték a reakciókat, és úgy döntöttek, hogy foglalkozni kell a problémával.

A céljuk az alkotói integritás és kreatív szabadság megőrzése, valamint a felhasználók igényeinek maximális kielégítése - így azoknak sem kell majd csüggedniük, akik csalódtak. Bővebb információkra áprilisban lehet majd számítani.

Addig azonban fontosnak tartotta megjegyezni, hogy a konstruktív kritikával tudnak mit kezdeni - aki tehát "szenvedélyesebben", esetleg anyai ági felmenőket is bevonva igyekszik kifejezni nem tetszését, magasról le lesz ... ejtve.

És most kérjük ezt a fajta hozzáállást átvinni az SWToR csapatához is. Köszönjük!