Két különleges kiadással érkezik a Crysis 2

Crysis 2Hamarosan napvilágot lát a nagy sikernek örvendő FPS-ének folytatása, a Crysis 2. A Nano Edition, valamint a Limited Edition is különleges díszdobozban lesz kapható, és többjátékos módban használható azonnali feloldásokat tartalmaznak majd. A két, korlátozott példányszámban terjesztett változat már előrendelhető.

 

 

A Crysis 2 Limited Edition a normál kiadás árával megegyező termék, a készlet erejéig lesz elérhető, és négy darab, többszereplős játékban elengedhetetlen jellemző feloldását teszi azonnal elérhetővé:

  • Bónusz TP – A játékos úgy vághat bele a többszereplős csatákba, hogy elegendő tapasztalati ponttal rendelkezik majd az 5 különböző osztály fegyverkiosztásának korai hozzáféréséhez.
  • SCAR hologram kivetítő – A SCAR-ra szerelhető speciális kiegészítés hologram képmást jelenít meg kivetítve a játékosról, így tévesztve meg az ellenfeleket.
  • SCAR fegyver álca – Ez a digitális rejtőzőkészlet egyedi, álca mintázattal ruházhatja fel a játék egyik legnépszerűbb rohamfegyverét.
  • Platina dögcédula – Az egyedi dögcédulákból több mint 250 féle szerepel majd a programban, ezek gyűjthetőek is lesznek a Crysis 2 többszereplős játékmódjaiban, még jobban személyre szabva a harcmezőn nyüzsgő katonákat.

A Crysis 2 Nano Edition az igazi rajongók részére tervezett csomag, fémdobozában a Limited Edition egy példányával, továbbá egy 28 cm magas Prophet szoborral (a játék egyik hőse), amint egy New York-i taxi tetején feszít. Az exkluzív kiadás része még egy gyönyörű művészeti album is; mindezeket a játékos egy nanopáncél ihlette, egyedi hátizsákban veheti át. A Nano Edition nem kerül bolti forgalomba, nagyon alacsony példányszámban, előrendeléssel lesz hozzáférhető.