Karácsonyi akciók a Rovionál

Angry Birds

Közeledik a karácsony, így talán nem meglepő, hogy az Angry Birds révén elhíresült Rovio is felszállt az akciós vonatra. Bár a cég játékai alapvetően ingyenesek, a HD változatokért redszerint fizetni kell - kivéve a Bad Piggies esetén, amit ha jól láttam jelenleg ingyenes. Mindenesetre a Rovio volt olyan kedves éa az eredeti 3 dolláros árat egészen 1 dollárig csökkentette több játék esetén is.

Először is mindjárt itt az Angry Birds Star Wars HD változata, amely azt hiszem, hogy 1 dollárért teljesen korrekt üzlet, bár az Android Community munkatársai szerint még így is fel fog bukkanni nyomokban pár reklám. De a minőség az minőség.

Maradva az űrben, de a messzi-messzi galaxisból visszatérve hőn szeretett Naprendszerünkbe szintén egy dollárért élvezhetjük az Angry Birds Space HD-t. Elméletileg a Bad Piggies HD is 1 dollár lenne, de jelenleg ingyenesnek látom, szóval tessék rábökni az Install gombokra, amíg lehet, hátha csak hiba van a Mátrixban. Plusz a játék amúgy is jópofa, így abszolút nincs mit veszíteni.

Végül, de nem utolsó sorban az Amazing Alex HD ára is mindössze 1 dollárra csökkent, bár őszintén bevallom fogalmam nincs, hogy miről szól a játék.

Az akciók az Amazon App Storeban, illetve az Apple App Storeban, valamint a PC-s változaotk esetén is elérhetőek.