Hétvégén kezdődik a Guild Wars 2 BWE

Guild Wars 2

Magyar idő szerint április 27-én este 9 órától megkezdődik a Guild Wars második részének első publikus béta tesztje, ami április 29-én hétfőn délelőtt 8:59-ig tart a hivatalos hírek szerint. A részvételhez szükséges a játék elővásárlása (Pre-Purchase). A korábbi zárt béta tesztekkel (CBT) ellentétben a mostaninál már nem érvényes az NDA szabály, azaz nyugodtan készíthetünk képeket, videókat és meg is oszthatjuk, ahol csak akarjuk.

A másik fontos változás a korábbi (zárt) bétákkal ellentétben, hogy immáron láthatjuk Lion’s Arch városát belülről. Fajok elérhetőségében viszont nincs változás: human, charr és norn lesz játszható.

Kedd este már elküldték minden jogosult résztvevőnek az emaileket, amiben leírják a bétateszthez szükséges információkat és persze a kliens letöltéséhez szükséges linket. Valamint felhívták benne figyelmünket, hogy ahogy lehetséges, töltsük le a klienst, illetve hagyjuk frissülni, hogy pénteken már gondtalanul tudjunk belépni, illetve csak a minimális patcheket kelljen pluszba letölteni a kliensnek, amiket a letöltés óta kiadtak.

Arra is felhívták figyelmünket, hogy a játék egyelőre optimalizálatlan, így erőteljesen a processzort terheli meg, nem a videokártyánkat. Viszont azt a tippet adták, hogy a tükröződést ki kell kapcsolni és az jelentősen dobni fog az FPS-en.

Úgyhogy készüljön mindenki sok-sok kávéval, energiaitallal, bármivel, amivel ébren tudja magát tartani 2,5 napig, mert minden másodpercét ki kell használni ennek a jogosan agyon hype-olt játéknak. Sajnos a megjelenésről még mindig nincs információ.