Hétvégén ingyenes lesz a The Old Republic

Star Wars: The Old Republic

Persze egy jó adag megszorítással, de ez most annyira nem lep meg minket, mint a tény, hogy az Electronic Arts valami jót is tesz értünk. Engem roppant mód bosszant a mai napig, hogy csökönyös módon fizetős lett a játék, annak ellenére, hogy az ingyenes modell messze több pénzt hozna a konyhára, mint azt már nem egy stúdió bebizonyította. Azonban itt a hosszú hétvége, és az ingyenes tesztidőszak, szóval hajrá, ideje elpusztítani a mocskos Jediket!

Avagy egyensúlyt hozni az Erőbe, bár azt sem értettem soha, hogy miért attól lesz valami egyensúlyban, ha levágjuk a mérleg másik felét.

Március 15-én hajnali 8 órától (+/- 1) 19-én 10 óráig (+/- 1) kipróbálhatjuk mind a 8 kasztot. A csapda mindössze annyi, hogy az anyabolygón kívül csak a fővárost barangolhatjuk majd be, valamint PvP-zhetünk, illetve elérhető lesz a The Esseles és a Black Talon flashpoint is (ezek a kulcs momentumok a történetben).

Természetesen csak az vehet részt a buliban, akinek nincs már létező accountja, de gondolom az így kreált karaktereket tovább lehet majd vinni egy esetleges fizetős accountba is.