Guild Wars 2 stressz teszt hétfőn

Guild Wars 2

Ma hajnalban jelentette be az Arenanet a Guild Wars 2 Facebook oldalukon, hogy hétfőn magyar idő szerint este 20:00 órától hajnali 03:00 óráig stressz tesztet tartanak. A segítségünkkel az első publikus béta hétvégén tapasztalt problémákat valamint néhány fontos tesztet hajtanak végre. Az egész tesztidőszak alatt nincs más dolgunk, minthogy játszunk a meglévő vagy új karakterünkkel. A teszt ideje alatt valószínűsíthető némi játékbeli teljesítményprobléma, mivel a szervereiket tesztelik.

A részvételhez ismét szükségünk van egy elővásárolt GW2 példányra. Illetve, aki a béta hétvége után vásárolta meg, annak regisztrálnia kell az accountját, ami után letöltheti a klienst és játszhat hétfőn. Ha nem vagy biztos benne, hogy az accountod részt vehet a hétfői teszten, akkor annyi a dolgod, hogy elindítod a játékot, beírod az accountod adatait, majd a Log In megnyomása után, ha ezt az üzenetet kapod, hogy „Your account is all prepared, but there is no Beta event running right now.”, akkor beléphetsz majd hétfőn este.

Most nem kell új klienst letöltenünk, mivel a múltkori béta hétvégés klienssel játszhatunk tovább. Aki letörölte, az bánhatja, de természetesen a GW2 fórumába bejelentkezve újra letöltheti a 20MB-os klienst, ha regisztrálta az accountját, ami aztán automatikusan letölti a játékot a gépünkre.

Megjelenésről még mindig nincs hír.