Akciós klasszikusok a Play Storeban [ANDROID]

Worms 2

Játékokért nem igazán, de alkalmazásokért szoktam pénzt kiadni. Azonban vannak olyan igazi gyöngyszemek, amelyek megérik a pénzüket. Pláne, ha akciósan, mindössze 1-2 dollárért juthatunk hozzájuk a szokásos 4-8 helyett. Ennyiért pedig vétek otthagyni olyan klasszikusokat, mint például a Worms 2: Armageddon, vagy a platformjátékok egyik királya, a Rayman.

Még emlékszem, amikor '56-ban egy Nokia NGage-en koptattuk a gombokat, csak hogy minél több pontot érjünk el... Ahh, régi szép idők, amikor még a matematika is számokból állt... Bár a dühödt kommenteket olvasva a játék igen sok reklámot jelenít meg, ami egy fizetős appnál tarthatatlan. Reméljük ezt orvosolják majd, bár szerintem azt a 290 forintot mindenképp megéri a Rayman Jungle Run.

A Worms: Armageddont pedig alig ha kell külön bemutatnom bárkinek is. A mai napig az egyik legjobb körökre osztott, nos, leginkább stratégia, ami még ma is a LAN partyk kihagyhatatlan kelléke. Ha pedig nem, akkor sürgősen pótolni kell. Ráadásul a telefonos verzióban is van multiplayer!

A játék egyébként azért fut Worms 2 néven, mert az Electronic Artsnak sikerült az első részt istenesen elrontania és élvezhetetlenné tennie. Mondjuk hirtelen nem is sikerült megtalálni a Storeban.