Új mophie juice pack Samsung Galaxy S9 és S9+ készülékekhez

E-mailNyomtatásPDF

Az Egyesült Államok legnagyobb példányszámban eladott akkumulátoros mobiltokjait gyártó mophie1(NASDAQ:ZAGG) bemutatta legújabb, vezeték nélküli töltőmegoldásokat is támogató juice pack® termékét Samsung Galaxy S9 és Samsung Galaxy S9+ készülékekhez.

A mophie juice pack® for Galaxy S9 és S9+ ultravékony, 2070 mAh teljesítményű beépített akkumulátort tartalmazó telefontokok, amelyek 29 illetve 33 óra extra beszélgetési időt, erős ütésvédelmet és vezetéknélküli töltést kínálnak egyetlen csomagban.

Mindkét modell kompatibilis a mágneses illesztést lehetővé tevő mophie charge force™ technológiát támogató kiegészítőivel és megfelel a kávézókban, bútorokban és a számos új autómodellben megtalálható Qi vezeték nélküli töltési szabványnak.

A Priority + funkció lehetővé teszi, hogy a töltőhöz való csatlakoztatáskor először a telefonkészülék, majd a juice pack® akkumulátora töltődjön fel. A biztonságos üzemeltetést hibabiztos áramkör garantálja, amely megakadályozza az akkumulátor túltöltését, vagy túlmelegedését.

Mindkét termék tartalmazza a mophie márkától megszokott gumírozott belső rögzítőpontokat, a kijelzőt leejtéskor is megvédő kidomborított sarokfelületeket és a LED-es töltöttségi szint kijelzőt.

A mophie juice pack® tokok Samsung Galaxy S9 és Galaxy S9+ készülékekhez május végétől vásárolhatók meg a mophie.com weboldalon.


1 The NPD Group, Inc., U.S. Retail Tracking Service, Cell Phone Device Protection, Charging Case, Based on Dollars & Units, Dec. 2016- Nov. 2017.


Címkék: hírek | juice pack | mophie | samsung s9

Share/Save/Bookmark