Samsung Galaxy S10: új mérföldkő az okostelefonok történetében

E-mailNyomtatásPDF

A Samsung új, prémium okostelefonokkal ünnepli a Galaxy S sorozat tizedik születésnapját. A Galaxy S10 okostelefonok úttörő funkcióit a legújabb piaci igények alapján fejlesztette a gyártó. A sorozat három tagja innovatív, újgenerációs kijelzővel, továbbfejlesztett kamerafunkciókkal és kiemelkedő teljesítménnyel hozza el a jövő mobiltechnológiáját a felhasználók számára.

A Galaxy S10 a Samsung egy évtizede tartó fejlesztéseinek csúcsa. Az új okostelefon kitűnő választás azok számára, akik egy kiváló teljesítményű, prémium eszközt szeretnének, amely jövőbe mutató funkcióival új fejezetet nyit az okostelefonok történetében. A Samsung Galaxy S10+ innovatív kijelzője, különleges kamerafunkciói és nagyszerű teljesítménye új szintre emelik a mobilhasználat élményét. A Galaxy S10e egy kompakt, eszközben kínálja a legfontosabb prémium funkciókat a felhasználók számára. Az új Dinamikus AMOLED kijelzővel, a professzionáliskamerával és kiemelkedő teljesítményével a Samsung Galaxy S10 széria eddig nem ismert lehetőségeket teremt a felhasználóknak a mobilhasználat terén.

“A Galaxy S széria a kezdetek óta egyet jelent az innovatív megoldásokon alapuló okostelefon-technológiával. Az elmúlt tíz évben nemcsak a felhasználói élményt forradalmasítottuk, hanem olyan eszközöket kínáltunk felhasználóinknak, amelyeket mindig az aktuális piaci igények szerint fejlesztettünk – mondta el DJ Koh, a Samsung IT és mobilkommunikációs üzletágának vezetője és elnöke. A Galaxy S10 erre a hihetetlen gazdag örökségre épít, és így áttörő újításokat hoz el a kijelzőtechnológia, a kamerafunkciók és a teljesítmény terén is. Az új prémium eszközeinket az évtizedes piacvezetői tapasztalatainkból építkezve fejlesztettük azzal a céllal, hogy az egyéni igényeknek leginkább megfelelő telefonnal hozzuk el a jövő mobiltechnológiáját.”

Dinamikus AMOLED kijelző: teljes képernyős élmény és Ultrahangos Ujjlenyomat-Olvasó 
A Samsung Galaxy S10 bemutatja a Samsung eddigi legfejlettebb kijelzőmegoldását, a világ első Dinamikus AMOLED kijelzőjét. Az első HDR10+ tanúsítvánnyal rendelkező okostelefonként a Galaxy S10 kijelzője képes minden eddiginél élénkebben megjeleníteni a digitális tartalmakat, a dinamikus színtérképezésnek köszönhetően pedig a legkülönbözőbb árnyalatokat is élethűen adja vissza. A VDE-tanúsítvánnyal is rendelkező Dinamikus AMOLED kijelző élénk színeket1 és kiemelkedő kontrasztarányt nyújt a még mélyebb fekete és a még fényesebb fehér szín megjelenítése érdekében.2

A felhasználók a legerősebb napsütésben is élvezhetik okostelefonjukon a DisplayMate által hitelesített lenyűgöző színmegjelenítést3. A Dinamkius AMOLED kijelző a TÜV Rheinland Eye Comfort hitelesítését is kiérdemlő kijelzőtechnológiával4, szűrők alkalmazása és a képminőség változása nélkül csökkenti a kibocsátott kék fény mennyiségét. 

Az úttörő mérnöki megoldásokkal tervezett Infinity-O kijelzőbe szenzorok és kameratechnológiák egész sorát integrálták. Az előlapi kamerát körülölelő kijelzőnek köszönhetően a felhasználók a képernyő teljes felületét a lehető legjobb mértékben használhatják ki anélkül, hogy a figyelmüket bármi elterelné.  

A Galaxy S10 Dinamikus AMOLED kijelzője a világon először Ultrahangos Ujjlenyomat-Olvasó5 megoldással érkezik, amely az ujjlenyomat vonalait 3D-ben olvassa be, szemben a korábbi 2D-s megoldással. Az egyedülálló, a FIDO Szövetség (Fast IDentity Online, FIDO Alliance) Biometrikus Elemekre vonatkozó hitelesítésével rendelkező technológia a biometrikus azonosítás új generációját hozza el. A telefonon tárolt adatok így egy zárható széf védettségi szintjét kapják.

Professzionális kamera
A Samsung a mobilkamera-technológia egyik úttörőjeként a Duál Pixel szenzor és Duál Rekesz megoldásokra építve hozza el a Galaxy S10 új kameratechnológiáját. A továbbfejlesztett mesterséges intelligenciának köszönhetően pedig kiemelkedő minőségű képeket és videókat készíthetnek a felhasználók:

  • Ultraszéles látószögű lencse: A Galaxy S10, az S szériában elsőként, ultraszéles látószögű kameralencsével is rendelkezik, amelynek látómezője az emberi szemhez hasonlóan 123 fokos, így pontosan az kerül a képre, amit a felhasználók látnak. A Galaxy S10 kamerájával így nemcsak látványos tájképek, panorámafotók készíthetők, hanem akár az egész család megörökíthető egyetlen képen. Az ultraszéles látószögű lencse gondoskodik arról, hogy valóban teljes kép készüljön a legszebb pillanatokról.
  • Szuper stabil és magas minőségű felvételek: A Galaxy S10 digitális képstabilizációs technológiájának köszönhetően Szuperstabil felvételek készítésére is alkalmas. Legyen szó egy pörgős koncertről vagy egy mozgalmas, bukkanókkal teli bicikliútról, a Szuperstabil technológiával a Galaxy S10 kiemelkedő minőségben örökíti meg pillanatot. Az előlapi- és hátlapi kamera is képes UHD minőségben rögzíteni a képeket, a hátlapi kamerával pedig akár HDR10+ felvételeket is készíthetnek a felhasználók6.
  • AI Kamera: A Galaxy S10 Neurális Processzorának (NPU) köszönhetően az okoskamera funkciók még nagyobb pontossággal alkalmazhatók, így anélkül készíthetők profi fényképek, hogy válogatni kellene a haladó kamerabeállítások között. A Jelenetoptimalizáló minden eddiginél több helyzetet képes felismerni és feldolgozni az NPU-nak köszönhetően. A Fényképezési javaslatok funkcióval a Galaxy S10 ideális beállításokat ajánl a képekhez, így biztosra vehető, hogy az elkészült fotók mindenkit lenyűgöznek majd. Intelligens funkciókkal a maximális teljesítményért

A Galaxy S10 okostelefon prémium hardveres megoldásokkal és egy gépi tanuláson alapuló szoftverrel érkezik. A Galaxy S10 eszközök a gyártó eddigi legintelligensebb mobileszközei. Ezt igazolják az új energiamegosztási funkciók, az Intelligens Wi-Fi-kapcsolat, valamint a mesterséges intelligencia alapú teljesítménynövelés is. 

  • Vezeték Nélküli Töltésmegosztás7: A Samsung a Galaxy S10 készülékekben mutatja be a Vezeték Nélküli Töltésmegosztás funkciót, amellyel könnyedén tölthetők az egyéb Qi minősítéssel okostelefonok, valamint a kompatibilis viselhető eszközök is. Elsőként az iparágban a Galaxy S10 Vezeték Nélküli Töltésmegosztás funkciója a kompatibilis viselhető eszközöket is képes tölteni. Emellett a Vezeték Nélküli Töltésmegosztás funkciónak köszönhetően8 a Galaxy S10 egyszerre tudja tölteni saját magát és egy másik eszközt is, így lehetővé teszi, hogy nyugodtan induljunk útnak akár egyetlen töltővel.
  • Intelligens teljesítmény: A Galaxy S10 új mesterséges intelligencia alapú szoftvere automatikusan, a felhasználó használati szokásainak megfelelően optimalizálja az akkumulátor, a processzor és a memória teljesítményét, az idő múlásával pedig folyamatosan tanul a lehető legjobb teljesítmény érdekében. A mesterséges intelligenciában rejlő lehetőségeket kihasználva a Galaxy S10 nyomon követi, miként használja a felhasználó a telefonon megtalálható applikációkat, és gyorsabban indítja el azokat, amelyeket a leggyakrabban használunk.
  • Intelligens Wi-Fi: A Galaxy S10 Intelligens Wi-Fi funkciója megszakítás nélküli és biztonságos hálózati kapcsolatot biztosít. A készülék zökkenőmentesen vált a Wi-Fi és LTE hálózatok között és figyelmeztet, ha potenciálisan kockázatos Wi-Fi kapcsolatot észlel. A Galaxy S10 támogatja az új Wi-Fi 6 szabványt, így a technológiával kompatibilis routerekre csatlakozva még jobb hálózati teljesítmény érhető el. 
  • Bixby Rutinok9: A Galaxy S10 készüléken a Bixby nyomon követi a felhasználók napi rutinját és személyre szabott javaslatokat kínál. A Bixby még kényelmesebbé teszi a mindennapokat. A különböző szokások alapján személyre szabja a napi rutin legfontosabb aktivitásait, mint például a Vezetés vagy a Lefekvés Előtti aktivitásokat, és így csökkenti az egyes feladatokhoz szükséges telefonhasználatot10

Az 5G kapcsolat új korszaka
A Samsung csakúgy, mint a 2G, a 3G és a 4G esetében, az 5G megoldásokban is élen jár, a nagyobb beszállítókkal közösen fejleszti és telepíti az 5G hálózati technológiát. A Samsung az első csúcskategóriás 5G okostelefonjával, a Galaxy S10 5G11 készülékkel juttatja el a felhasználókhoz az 5G erejét. A Galaxy S10 5G-vel a tulajdonosok 5G hálózaton keresztül percek alatt tölthetik le kedvenc sorozatuk egy teljes évadát, gyakorlatilag késleltetés nélkül játszhatnak grafikai megoldásokban gazdag felhőalapú játékokat, zavartalanul élvezhetik a továbbfejlesztett VR és AR élményt, a családdal és barátokkal való kapcsolattartást pedig a valós idejű 4K videóhívások lehetősége teszi még egyszerűbbé. Annak érdekében, hogy a Galaxy S10 5G az 5G hálózat lehetőségeiből a legtöbbet hozza ki, a Galaxy S széria legnagyobb, 6,7 colos Infinity-O kijelzőjével, a 3D képrögzítéshez alkalmas és a video üzemmódban használható Élőfókusz, valamint a Gyors Mérés funkciók támogatásához szükséges Samsung 3D Mélységérzékelő kamerával, 4.500mAh akkumulátorral és 25W gyorstöltéssel érkezik.12

A legjobb az új mérték: A Galaxy alappillérek és az újgenerációs ökoszisztéma
A Galaxy S10 annál is többet kínál, mint amit a Galaxy S szériától általában várunk. Vezeték nélküli gyorstöltés 2.0-val, IP68-as por- és vízállósággal13, újgenerációs processzorral és olyan Samsung szolgáltatásokkal érkezik, mint a Bixby14, a Samsung Health és a Samsung DeX. A Galaxy S10+ a Galaxy sorozat eddigi legnagyobb, 1TB beépített tárhelyét15 nyújtja, amely microSD kártya segítségével további 512GB-tal, összesen 1,5TB-ig bővíthető16.

  • Sebesség: A Galaxy S10-zel hozzáférhető a következő generációs Wi-Fi 6 szolgáltatás is, amely még a legforgalmasabb helyeken is, mint például különböző repülőtereken, négyszer gyorsabb17 és az átlagosnál biztosabb, elsőbbségi hálózati elérést biztosít. A készülék eddig nem tapasztalható, villámgyors LTE szolgáltatást tesz elérhetővé az akár 2.0 Gbps letöltési és böngészési sebesség érdekében18.
  • Gaming: A lehető legjobb játékélmény érdekében a Galaxy S10 mesterséges intelligencia alapú, eszközön belüli játékteljesítmény-optimalizáló szoftverrel és prémium hardverrel, Dolby Atmos rendszerrel és egyedi tervezésű hőcserélő rendszerrel érkezik. A Galaxy S10 az első olyan mobileszköz, amelyet a Unity platformon létrehozott játékoknak megfelelően optimalizáltak.
  • Biztonság:  A Galaxy S10 a magas védelmi fokozatú Samsung Knox-szal érkezik, valamint egy, a hardver által támogatott biztonsági megoldással, amely a blokklánc-képes mobilszolgáltatásokhoz tartozó kódokat tárolja. 

Galaxy S10 elérhetőség és előrendelés 
A Galaxy S10e prizmafehér, prizmafekete, prizmazöld, és kanárisárga19, a Galaxy S10 prizmafehér, prizmafekete és prizmazöld színekben, a Galaxy S10+ pedig további még egy teljesen új, kerámiafekete20 színvariánsban érkezik.

A Galaxy S10, Galaxy S10+ és Galaxy S10e, 309.990, 344.990 és 257.990 forintos ajánlott fogyasztói áron kerülnek március 8-tól a boltokba.

A készülékek 2019. február 20. 21.00-tól 2019. március 7. 23.59-ig előrendelhetők.

Most minden, az előrendelés során megvásárolt Galaxy S10 és Galaxy S10+ készülék ajándék Galaxy Buds fülhallgatóval (48.990 forint ajánlott fogyasztói ár értékben) érkezik.

Csapj le mindenki előtt a Galaxy S10-re, hallgasd kedvenc számaidat és használd a fitnesz kütyüd bárhol, bármikor!

Galaxy S10 széria termékjellemzők

 

Galaxy S10e

Galaxy S10

Galaxy S10+

Galaxy S10 5G

Kijelző

5.8 colos, Full HD+ Lapos Dinamikus AMOLED, 19:9 (438ppi)

 6.1 colos Quad HD+ Ívelt Dinamikus AMOLED, 19:9 (550ppi)

* Az alapértelmezett felbontás Full HD+, amely a beállítások menüpontban Quad HD+ (WQHD+) felbontásra állítható

 

 

 

 

 

 6.4 colos Quad HD+ Ívelt Dinamikus AMOLED, 19:9 (522ppi)
 

* Az alapértelmezett felbontás Full HD+, amely a beállítások menüpontban Quad HD+ (WQHD+) felbontásra állítható.

6.7 colos Quad HD+ Ívelt Dinamikus AMOLED, 19:9 (505ppi)

 

* Az alapértelmezett felbontás Full HD+, amely a beállítások menüpontban Quad HD+ (WQHD+) felbontásra állítható.

*A kijelző teljes téglalapként, átlósan mérve, a lekerekített sarkokat nem számítva

Kamera

Hátlapi: Dual Camera with OIS
- Széleslátószög: 12MP Dual Pixel AF, F1.5/F2.4, OIS (77°)
- Ultraszéles látószög: 16MP FF, F2.2 (123°)
- 0.5X optikai zoom, akár 8X digitális zoom

 

Előlapi:
- S: 10MP Szupergyors Duál Pixel AF,  F1.9 (80°)

Hátlapi: Triple Camera  Dual OIS-szel
- Teleobjektív: 12MP PDAF, F2.4, OIS (45
°)
- Széleslátószög: 12MP Dual Pixel AF, F1.5/F2.4, OIS (77°)
- Ultraszéles látószög: 16MP FF, F2.2 (123°)
- 0.5X/2X optikai zoom, akár 10X digitális zoom

 

Előlapi:
- Selfie: 10MP Szupergyors Dual Pixel AF,  F1.9 (80°)

Hátlapi: Triple Camera with Dual OIS-szel
- Teleobjektív: 12MP PDAF, F2.4, OIS (45
°)
- Széleslátószög: 12MP Dual Pixel AF, F1.5/F2.4, OIS (77°)
- Ultraszéles látószög: 16MP FF, F2.2 (123°)
- 0.5X/2X optikai zoom, akár 10X digitális zoom

Előlapi: Dual Camera
-
Selfie: 10MP Dual Pixel AF, F1.9 (80°)
- RGB Mélységérzékelő: 8MP FF, F2.2 (90°)

 Hátlapi: Quadruple Camera Dual OIS-szel

- Teleobjektív: 12MP PDAF, F2.4, OIS (45°)

- Széleslátószög: 12MP Dual Pixel AF, F1.5/F2.4, OIS (77°)

- Ultraszéles látószög: 16MP FF, F2.2 (123°)

- 0.5X/2X optikai zoom, akár 10X digitális zoom

- 3D Mélységérzékelő: hQVGA

 

Előlapi:

- Selfie: 10MP Dual Pixel AF, F1.9 (80°)

- 3D Mélységérzékelő: hQVGA

 

Váz

69.9 x 142.2 x 7.9mm, 150g

70.4 x 149.9 x 7.8mm, 157g

74.1 x 157.6 x 7.8mm, 175g (Ceramic: 198g)

77.1 x 162.6 x 7.94mm

 198g

AP

7nm 64-bit nyolcmagos processzor (Max. 2.8 GHz + 2.4 GHz + 1.7 GHz)

8nm 64-bit nyolcmagos processzor (Max. 2.7 GHz + 2.3 GHz + 1.9 GHz)

* Országtól és szolgáltatótól függően változhat.

Memória

6GB/8GB RAM (LPDDR4X), 128GB/256GB
+
MicroSD slot (512GB-ig)

8GB RAM (LPDDR4X), 128GB/512GB

+ MicroSD slot (512GB-ig)

8GB/12GB RAM (LPDDR4X), 128GB/512GB/1TB

+ MicroSD slot (512GB-ig)

8GB + 

256GB

(MicroSD nem elérhető)

* Országtól és szolgáltatótól függően változhat.

*A használható memória kisebb, mint a teljes memória az operációs rendszer és más, az eszközt működtető szoftverek által elfoglalt hely miatt. A tényleges felhasználható memória szolgáltató függvényében eltérhet, és szoftverfrissítések után megváltozhat.

SIM kártya

Single SIM: egy Nano SIM és egy MicroSD slot (512GB-ig)

Dual SIM (Hybrid): egy Nano SIM és egy Nano SIM vagy MicroSD slot (512GB-ig)

*Országtól és szolgáltatótól függően változhat.

*A MicroSD kártya külön vásárolható meg.

1 SIM

Akkumulátor21

3,100mAh (átlagosanl) 

3,400mAh (átlagosan)

4,100mAh (átlagosan) 

4,500mAh (átlagosan)

Vezetékes és vezeték nélküli Gyorstöltés kompatibilitás

Továbbfejlesztett vezeték nélküli töltési sebesség a Fast Wireless Charging 2.0-val

 

Vezeték Nélküli Töltésmegosztás22


*Vezetékes töltés QC 2.0 és AFC kompatibilitással.
*Vezeték nélküli töltés WPC és PMA kompatibilitással.
*Országtól és szolgáltatótól függően változhat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vezetékes Super Fast Charging QC2.0, AFC és PD3.0 kompatibilitással

 

Vezeték nélküli gyorstöltés

 

Továbbfejlesztett vezeték nélküli töltés a Fast Wireless Charging 2.0

 

Vezeték Nélküli TöltésmegosztásOS

Android 9.0 (Pie) 

Hálózat

 

Továbbfejlesztett 4x4 MIMO, akár 7CA, LAA, LTE Cat. 20
- 2.0Gbps letöltési, 150Mbps feltöltési sebesség

* Országtól és szolgáltatótól függően változhat.

Továbbfejlesztett 4x4 MIMO, akár 7CA, LAA, LTE Cat.20

- 2.0Gbps letöltési, 150Mbps feltöltési  sebesség + None Standalone (NSA), Sub6 / mmWave (28G, 39G)

* Országtól és szolgáltatótól függően változhat.

Csatlakoztathatóság

Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/ax (2.4/5GHz), VHT80 MU-MIMO, 1024QAM

- 1.2Gbps letöltési / 1.2Gbps feltöltési sebesség

*Országtól és szolgáltatótól függően változhat.

Bluetooth® v 5.0, ANT+, USB Type-C, NFC, Lokáció (GPS, Galileo*, Glonass, BeiDou*)

* A Galileo és a BeiDou lefedettsége korlátozott lehet.

Fizetési lehetőségek

NFC, MST

*Országtól és szolgáltatótól függően változhat.

Szenzorok

Gyorsulásmérő, nyomásszenzor, kapacitív ujjlenyomat-olvasó, giroszkóp, geomagnetikus szenzor, Hall-érzékelő, közelség érzékelő, RGB fényérzékelő

Accelerometer, Barometer, Ultrasonic Fingerprint Sensor, Gyro Sensor, Geomagnetic Sensor, Hall Sensor, Heart Rate Sensor, Proximity Sensor, RGB Light Sensor

 

Gyorsulásmérő, nyomásszenzor, ultrahangos ujjlenyomat-olvasó, giroszkóp, geomagnetikus szenzor, Hall-érzékelő, HR szenzor közelségérzékelő, RGB fényérzékelő

Hitelesítés

Képernyőzár-feloldás: elhúzásminta, PIN-kód, jelszó
Biometrikus azonosítás: ujjlenyomat-olvasó
, arcfelismerés

Audio

AKG sztereó hangszórók és fülhallgatók

Surround hangzás a Dolby Atmos technológiával (Dolby Digital, Dolby Digital Plus)

 

Audio Playback formátum:

MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA, DSF, DFF, APE

Video

MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM
1 A DisplayMate mérése szerint akár 1200 nites fényerő is elérhető
2 A Galaxy S10e és az S10+ kijelzőinek 2 000 000:1-hez kontraszt arány elnyerte a VDE Germany 100% Mobile Color Volume tanúsítványát
3 A DisplayMate mérései alapján, 0,4 JNCD szín pontosság DCI-P3 színskálán.
4 A TÜV Rheinland, nemzetközileg elismert hitelesítő intézet a Galaxy S10, S10+ és S10e készülékek kijelzőjét az Eye Comfort tanúsítvánnyal díjazta a kék fény káros hatásainak drasztikus csökkentéséért. A tanúsítvány megtalálható a www.tuv.com weboldalon a 1419064785 azonosítóval.
5 Elérhető a Galaxy S10 és S10+ készülékekben. A Galaxy S10e ujjlenyomat olvasója a power gombba integrálva található meg.
6 A HDR10+ felvétel minősége változhat a megosztásra használt platformtól és a lejátszási környezettől függően. HDR10+ színek csak a támogatott eszközökön és platformokon érhetők el.
7 A Vezeték Nélküli Töltésmegosztás csak a kompatibilis Samsung és más gyártók WPC Qi vezeték nélküli töltési szabványnak megfelelő okostelefonjaival  kompatibilis, mint például a Galaxy S9, az S9+, az S8, az S8+, az S8 Active, az S7, az S7 edge, az S7 Active, az S6, az S6 edge, az S6 Active, az S6 edge+, a Note9, a Note8, a Note FE, a Note5, valamint a Samsung viselhető okoseszközei, beleértve a Galaxy Watch Active, Gear Sport, Gear S3, Galaxy Watch (46/42mm) és a Galaxy Buds eszközöket. A funkció nem minden esetben működik más gyártó kiegészítőivel vagy telefontokjaival. A funkció használata a hálózattól függően befolyásolhatja a térerőt vagy a mobilinternet elérést.
8 Két eszköz egyidejű töltése közben a Gyors Vezeték Nélküli Töltés 2.0 elérhetősége a Galaxy S10e, S10 és S10+ modellekre nem garantált.
9 A Bixby Magyarországon angol nyelven érhető el.
10 A Bixby Routines Vezetés aktivitása csak Bluetooth kapcsolattal rendelkező autókban érhető el.
11 A Galaxy S10 5G az év második felétől lesz elérhető egyes európai országokban.
12 A Galaxy S10 5G az év második felétől lesz elérhető egyes európai országokban.
13 1,5 méterig és 30 percig vízálló. Vízben történő használat után öblítse le és szárítsa meg, Strandon vagy uszodában nem javasolt a használat.
14 A Bixby Magyarországon angol nyelven érhető el.
15 Csak a Galaxy S10+ bővíthető további 512 GB-tal, microSD kártya segítségével, maximum 1.5 TB-os tárhely méretig.
16 A MicroSD kártya külön megvásárolható. Hozzáférhetőség országonként és gyártónként eltérő lehet.

17 A korábbi Wi-Fi protokolloknál gyorsabb, A Wi-Fi 6 elérése nem minden országban és régióban támogatott.

18 A tényleges sebesség függ az országtól, szolgáltatótól és a használat körülményeitől.

19 A készüléktípusok és színvariánsok elérhetősége országonként és szolgáltatónként eltérő lehet.

20 A kerámia verzió csak a 8GB/512GB és 12GB/1TB Galaxy S10+ modelleknél érhető el.

21 Harmadik fél általi, laboratóriumi teszten elért átlagos érték. A minimális kapacitás ennél alacsonyabb lehet. Az akkumulátor valós élettartama a hálózattól, használati szokásoktól és egyéb tényezőktől függően változhat. További információk a  www.samsung.com weboldalon érhetők el.

22 A Vezeték Nélküli PowerShare funkció csak a Samsung vagy más kompatibilis WPC Qi vezeték nélküli töltésre alkalmas okostelefonokkal használható, mint például a Galaxy S9, S9+, S8, S8+, S8 Active, S7, S7 edge, S7 Active, S6, S6 edge, S6 Active, S6 edge+, Note9, Note8, Note FE, Note5, valamint olyan viselhető Samsung okoseszközökkel, mint a Galaxy Watch Active, Gear Sport, Gear S3, Galaxy Watch (46/42mm) és a Galaxy Buds. Bizonyos nem Samsung által gyártott kiegészítőkkel és tokokkal nem kompatibilis. A hálózati sajátosságoktól függően hatással lehet a térerőre vagy hálózati adatkapcsolatra.

 


Címkék: android | galaxy s10 | hírek | mobil | okostelefon | samsung | telefon

Share/Save/Bookmark