Nagyot akciózik a Telenor a Glamour-napok keretében!

E-mailNyomtatásPDF

Ahogy az akció nevéből is sejthető, a Glamour-napok névadója a magyar kiadással is rendelkező nemzetközi divatlap, amely Magyarországon először 2007-ben szervezte meg az akkor még csupán egy-egy napig tartó kuponakcióját a tavaszi és őszi szezonban. Jól jelzi a kuponfüzetek sikerét, hogy míg az első Glamour-napokon még csak 59 márka képviseltette magát, addig az idén már 280 márka termékei lesznek elérhetők 20-50 százalékos kedvezménnyel. Az évek során az akciós napok hossza is folyamatosan nőtt. 2008-ban már 2 napig voltak elérhetők az érdeklődők számára a kedvezményes árak, 2010-től három napra bővült az akció, az idén pedig négy napon át zajlik majd: 2017 április 6-án, 7-én, 8-án és 9-én.

A Telenor akár 50 000 Ft megtakarítást jelentő akciókkal képviselteti magát a Glamour-napokon
Az a lakossági és kisvállati előfizető, aki a Glamour-napok keretében a Telenor üzleiben - a Glamour-kupon felhasználásával – bármely Telenor Blue tarifára előfizetési szerződést köt 2 év hűséggel, a tarifa havidíjából 30%-os havidíj-kedvezményben részesül 12 hónapon át, így például a Telenor Blue XXL tarifa esetén egy év alatt több mint 50 000 Ft megtakarítás érhető el. A Glamour-napokon ugyancsak 30%-kal lesznek olcsóbbak egyes Huawei, Cellect, Celly és Nillkin márkájú mobilos kiegészítők, ám ezek csak a Telenor kijelölt üzleteiben érhetők el. Az akciós kiegészítőket forgalmazó üzletek listája az alábbi linken található: telenor.hu/kupon. Aki új telefont venne, a Glamour-napokon ezen is spórolhat: a Telenor mobiltelefon kedvezmény kupon egységesen 20% árkedvezményt biztosít lakossági és kisvállalati előfizetők részére új, 2 éves hűséggel kötött számlás előfizetés mellé vásárolt telefonokra.

Bizonyos kedvezmények összevonhatók
A Telenor Glamour-napi kedvezményei az áprilisi Glamour Magazin mellékleteként megtalálható a kuponokkal érvényesíthetők. Az ajánlat 2017. április 6-ától 2017. április 9-éig érvényes a Telenor üzleteiben, más kedvezménnyel. A Telenor Glamour kuponok közül a az előfizetés-kedvezményre (30%) és a készülékre szóló (20%) kupon nem összevonható, a kiegészítőkre érvényes (30%) kedvezmény viszont a másik két kupon bármelyikével kombinálható egy vásárlás során is.

A tájékoztatás nem teljes körű. Az akció pontos részleteiért vásárlás előtt látogasson el a telenor.hu/kupon oldalra vagy kérje üzleteinkben munkatársaink ismertetőjét.


Címkék: glamour | hírek | telenor

Share/Save/Bookmark