2018. December 13., Csütörtök

Itt a Mophie Juice Pack akkumlátoros mobiltok Samsung Galaxy S8 és S8+ készülékekre

E-mailNyomtatásPDF

A prémium minőségű beépített akkumulátoros mobiltelefontokokat gyártó Mophie bemutatta a Juice Pack® sorozat Samsung csúcskészülékekhez gyártott modelljeit.

Az Egyesült Államok legnagyobb példányszámban eladott akkumulátoros mobiltokjait gyártó Mophie1 bemutatta legújabb, vezeték nélküli töltőmegoldásokat is támogató Juice Pack® termékeit Samsung Galaxy S8 és Samsung Galaxy S8+ készülékekhez.

Mindkét modell támogatja a charge force™ technológiát, amely mágneses illesztést tesz lehetővé a mophie összes charge force™ kompatiblis kiegészítőjével, ami minden eddiginél egyszerűbbé teszi a vezeték nélküli akkumulátortöltést legyünk akár otthon, az irodában, vagy éppen mozgásban.

A Juice Pack® Galaxy S8 2,950mAh teljesítményű újratölthető akkumulátort tartalmaz, amely több mint 33 órányi beszélgetési időt biztosít, míg a Juice Pack® Galaxy S8+ készülékben található akkumulátor 3,300mAh-es teljesítményével, több mint 39 óra beszélgetési időt tesz lehetővé a felhasználóknak.

Mindkét termék tartalmazza a Mophie márkára jellemző gumírozott belső rögzítőpontokat, a kijelzőt leejtéskor is megvédő kidomborított sarokfelületeket, az előrenéző hangszóró portokat, és a LED-es töltöttségi szint kijelzőt.

A Mophie Juice Pack® tokok Samsung Galaxy S8 és Galaxy S8+készülékekhez megvásárolhatók a mophie.com weboldalon.


1 Forrás: NPD Group, Cellphone Device Protection, Charging Case, Dollars & Units.


Címkék: hírek | mobil | okoststelefon | samsung | tok

Share/Save/Bookmark