Impozáns frissítést kapott a Google Music [ANDROID]

E-mailNyomtatásPDF

Google Music

A botrányos hazai adatforgalmi feltételek és korlátok mellett ugyan közel sem lehet teljes potenciállal kihasználni a Google Music nyújtotta lehetőségeket, ez még közel sem jelenti azt, hogy egyáltalán nem érdemes foglakozni a dologgal. A webes felület könnyen kezelhető, átlátható, a tegnapi nap során pedig az Androidos alkalmazás is kapott egy komolyabb frissítést.

A Google ígérete szerint sikerült megoldani a Samsung Galaxy S 3 esetén fellépő fagyások problémáját, aminek valószínűleg sokan örülnek majd. Emellett lecserélték az alapértelmezett albumartot is, ami az eddigi szines kockák helyett most egy pofásabb, szürkés képet mutat.

Ezen felül az Instant Mixek 25 dal után i folytatódnak, míg lehetőség van albumok, előadók és playlistek keverésére is. Plusz a widgeten is megjelent a Previous gomb, ami eddig valami érthetetlen okból eltávon volt.

A program ahsználatához először egy amerikai proxyn keresztül kell regisztrálni a http://music.google.com címen, amelyet követően mind PC-n, mind Androidon tökéletesen működik majd a rendszer.


Címkék: android | google | hírek | music

Share/Save/Bookmark