Eljött az élő közvetítések korszaka – boltokban a Samsung Galaxy A80

E-mailNyomtatásPDF

A kommunikáció formája jelentős változásokon ment keresztül az utóbbi években. Az okoskészülékek térnyerésével bárhol, bármikor kapcsolatba léphetünk egymással. A felhasználók számára ma már elengedhetetlen, hogy könnyen, gyorsan, ugyanakkor magas minőségben tudjanak kommunikálni egymással, a Samsung Galaxy A80 ezekre az igényekre kínál tökéletes megoldást. A forgókamerával felszerelt, teljes képernyős élményt nyújtó okostelefon már Magyarországon is elérhető.

A szelfik idejét felváltotta az élő közvetítések korszaka. A felhasználók számára egyre nagyobb az igény a gyors, könnyű, de egyben magas minőségű kommunikációra. Az online megtekintett videók több, mint egyötöde élő közvetítés, amelyeket háromszor tovább néznek a fogyasztók, mint az előre felvett tartalmakat1. Becslések szerint 2020-ra az internetforgalom 88 százalékát élő közvetítések teszik majd ki1. A legnagyobb közösségi média oldalon több, mint 3,5 milliárd élő közvetítést indítottak a szolgáltatás fennállása óta2.

A Samsung jövőbeni igényeket figyelembe véve, forradalmi újításokkal hozza el a tartalomszolgáltatás új korszakát. Az innovatív kamerarendszerrel felszerelt Galaxy A80 okostelefont a legújabb közösségi média trendek figyelembevételével fejlesztette a gyártó. Az új eszköz átvezeti a felhasználókat a szelfi időszakából az élő közvetítések korába. A készülék kamerarendszerét úgy alkották meg, hogy valós időben, kiemelkedő minőségben oszthassanak meg egymással tartalmakat.

Minden szögből a legjobb minőségű felvételek
Az utóbbi években egyre népszerűbbek a videós tartalmak megosztására alkalmas streaming csatornák, amelyek megkívánják a magas képminőséget. A Samsung Galaxy A80 okostelefon forgatható kamerával érkezik, amelynek köszönhetően Szelfi módban is kifogástalan felvételek készíthetők. A telefon hátlapi triplakamerája ilyenkor automatikusan ugrik fel és fordul meg. Legyen szó éjszakai vagy nappali használatról, a tökéletesen éles és élénk képminőséget a 48 megapixeles főkamera biztosítja. Az ultraszéles, emberi látómezővel megegyező látószögű lencséknek köszönhetően a pillanat valósághűen örökíthető meg. A Galaxy A80 3D Mélységérzékelő kamerája valódi mélységet ad a képeknek és filmszerű felvételeket tesz lehetővé. A Szuperstabil funkcióval készült rázkódásmentes videók a professzionális akciókamerák felvételeit idézik. 

Teljes képernyős élmény
A legnépszerűbb streaming csatornák több százezres követőbázissal rendelkeznek, a feliratkozók többsége a telefonján nézi a különféle tartalmakat. A lehető legjobb vizuális élmény érdekében kiemelten fontos, hogy a képernyőn ne legyen semmi zavaró extra elem. A Samsung új Infinity Display kijelzője lenyűgöző élményt kínál a felhasználók számára. A forgatható kameráknak köszönhetően semmi nem zavarja az élményt. A 6,7 colos FHD+ felbontású Super AMOLED kijelző a tartalmakat a lehető legélénkebben és legrészletgazdagabban jeleníti meg. Mindennek, és a Dolby Atmos hangzásnak köszönhetően a Galaxy A80 zavartalan szórakozást kínál videók nézéséhez, játékhoz, fényképek lapozgatásához, vagy éppen az közösségi média oldalak pörgetéséhez.

Biztonság és kényelem
A Galaxy élmény részeként a Galaxy A80-ban is megtalálható a Samsung Knox, a vállalat díjnyertes biztonsági platformja, amellyel a felhasználók a processzortól a szoftverig biztonságban tudhatják készüléküket. A Samsung Pass könnyű és biztonságos hozzáférést biztosít az alkalmazásokhoz és weboldalakhoz az ujjlenyomat-olvasón keresztül.

A Galaxy A80 Intelligens Teljesítménynövelő funkciójával a készülék szükség esetén még magasabb teljesítménnyel és gyorsabban működik. Az AI alapú teljesítményoptimalizáló szoftver maximalizálja az A80 processzor-, memória- és akkumulátorkapacitását, így a mindennapi használathoz igazítja az eszköz működését.

A Samsung Galaxy A80 okostelefon Magyarországon 2019. július végétől elérhető. A készülékről további információ a https://www.samsung.com/hu/smartphones/galaxy-a80-a805/SM-A805FZKDTMH/ weboldalon érhető el.

Samsung Galaxy A80 Termékjellemzők3

 

Galaxy A80

Kijelző4

6.7 colos FHD+ (1080x2400) Super AMOLED,

Új Infinity Display kijelző

Forgó kamera5

(Előlapi/Hátlapi)

Főkamera: 48MP, F2.0

Ultraszéles látószög: 8MP, F2.2 (123°)

3D Mélységérzékelő

Váz

165.2 x 76.5 x 9.3 mm

AP

Nyolcmagos processzor (2.2GHz Dual + 1.8GHz Hexa)

Memória

8 GB RAM

128 GB belső tárhely

Akkumulátor6

3,700mAh (átlagosan)

25W Szupergyors töltésOS

Android 9.0 (Pie)

Biometrikus azonosítás

Kijelzőbe integrált ujjlenyomat-olvasó

Szín

Fantomfekete, Angyalarany, Szellemfehér

 


1https://techjury.net/stats-about/live-streaming/
2
https://techjury.net/stats-about/facebook-live/
3 Az elérhetőség, a színek és az árak országtól függően változhatnak. A jelen dokumentumban szereplő funkciók, jellemzők, specifikációk és a termékre vonatkozó más információk, beleértve, de nem kizárólag a termék előnyeire, kialakítására, árára, összetevőire, teljesítményére, rendelkezésre állására és képességeire vonatkozó információkat is, előzetes figyelmeztetés vagy kötelezettségvállalás nélkül változhatnak.
4 A kijelző teljes téglalapként, átlósan mérve, a lekerekített sarkokat nem számítva.
5 Az ultraszéles látószögű kamera betekintési szöge szelfi módban korlátozott.
6 Harmadik fél általi, laboratóriumi teszten elért átlagos érték. A minimális kapacitás ennél alacsonyabb lehet. További információk a 
www.samsung.com weboldalon érhetők el.
 

 


Címkék: android | galaxy a80 | hírek | mobil | samsung | telefon

Share/Save/Bookmark