A HTC Edge lehet az első 4 magos telefon

E-mailNyomtatásPDF

HTC Edge

A Pocketnow információi szerint a HTC új üdvöskéje - mely az Edge névre hallgat - lesz az első Nvidia Kal-El chipsettel szerelt telefon a piacon. A 4.7"-os kijelző 720p felbontásra lesz képes. A teljesítményről a 4 1.5GHz-es, és az 500MHz-es segéd mag mellett az 1Gb RAM gondoskodik majd. Az Edge várhatóan 10mm vastag lesz.

Az oldal információi szerint a telefon HTC Sense UI 4.0-val, valamint Ice Cream Sandwich-csel érkezik majd, valószínűleg 2012 első felében.

A hátoldalon egy 8 megapixeles, 28mm-es, f/2.2 kamera foglal majd helyet. Várhatóan 4.0-s Bluetooth modul foglal majd helyet a telefonban, illetve a Beats Audio is része lesz a csomagnak.

Ami kicsit furcsa lehet, hogy az ICS ellenére a telefon megtartja a 4 kapacitív gombot. A kijelző méretéből adódóan a szoftveres gombok egyáltalán nem jelentenének gondot, valamint nem vennének el hasznos helyet a programok elől.

Számomra meglepő, hogy pont a HTC nem mer egy ilyen jelentős újítást bevezetni, ráadásul valószínűleg azzal a telefonnal, amely az első Kal-El chipsetes lesz a piacon. Emiatt viszont jó pár milliméterrel megnő majd a telefon magassága, ami akár kényelmetlen fogást is eredményezhet.


Címkék: edge | hírek | htc

Share/Save/Bookmark