Új, alapvető Apple HomeKit okosotthon eszközök az Eve Systems kínálatában

E-mailNyomtatásPDF

Már Magyarországon is elérhető az Eve Systems okosotthon eszköztárának legújabb darabja, az intelligens, hármas kimenettel és Apple HomeKit technológiával ellátott Eve Energy Strip. Az UL tanúsítvánnyal rendelkező Energy Strip-et a legkorszerűbb minőségi és biztonsági sztenderdeknek megfelelően alkották ki, az eszköz által elnyert Red Dot dizájndíj pedig az igazán elegáns és modern megjelenés garanciája.

A három aljzattal rendelkező eszköz teljes körű védelmet biztosít a túláram és a túlfeszültség ellen. Az aljzatok egyszerre, de akár külön-külön is vezérelhetők, rendkívül egyszerűen: csupán egy iOS készülékre, valamint az Apple Home vagy az ingyenesen letölthető Eve alkalmazásra van szükségünk, melyben egyúttal az energiafogyasztást, a vonatkozó költségeket és sok más egyéb hasznos információt is könnyedén nyomon követhetünk.

Díjnyertes külső
Az Eve Energy Strip matt fekete váza, szilárd alumíniumkerete és közel 2 méter hosszú kábele szolid eleganciát, valamint biztonságos, időtálló megjelenést kölcsönöz. Az egyes dugaljak egymástól megfelelő szögben és távolságban helyezkednek el, így akár három terjedelmes tápegység is könnyedén elfér egymás mellett. Az eszközön található LED égők segítségével pontos képet kapunk az aljzatok állapotáról, és szükség esetén gyorsan válthatunk manuális irányításra. Az Eve Energy Strip elnyerte a kiemelkedő dizájnmegoldásoknak odaítélt Red Dot Design Award elismerést is.

Kimagasló hardver és szoftver
Az Eve Energy Strip a felszín alatt is kifinomult alkatrészekkel büszkélkedik. Kialakítása nemcsak a túláramtól és túlfeszültségtől, hanem az ennek kapcsán felmerülő lehetséges károktól is óvja az eszközöket. A csatlakoztatott egységek így védelmet kapnak bármely rendszerhiba, vagy akár rövidzárlat esetén is. Ráadásul az eszközök csatlakoztatását, az ikonok és a gyermekzár, illetve akár saját szabályok, szcenáriók beállítását, valamint az energiafogyasztás ellenőrzését is könnyedén elvégezhetjük az Eve alkalmazáson keresztül.

Biztonság mindenek felett
Az Eve termékcsalád tagjait úgy tervezték, hogy a személyes adatok védve legyenek. A helyi hozzáférésnek köszönhetően működéséhez nincs szükség internet kapcsolatra, felhőre vagy regisztrációra. Az adatok teljesen titkosítottak, helyben tároltak, nem kerülnek elemzésre vagy reklámcélú felhasználásra. A privát biztonság pedig távoli elérés esetén is garantált.

Eve Light Strip: LED világítás a lélegzetelállító hangulatért
Az Eve Apple HomeKit technológiával ellátott széleskörű termékpalettájával bármely otthon könnyen felokosítható és személyre szabható. Az egyik ilyen könnyen használható, látványos elem a közelmúltban bemutatott Eve Light Strip okos fényfűzér. Egyszerűen irányítható iOS eszközökkel, vagy Sirin keresztül hangvezérléssel, de Apple TV vagy iPad használatával akár távolról, az Eve applikáción keresztül is módosíthatók az eszköz beállításai.

A prémium LED technológiával ellátott Eve Light Strip minden felületet életre kelt: hasonlóan az Eve Flare okoslámpához, a Light Strip esetében is beállíthatunk szín, fényerő és hangulatszcenáriókat (beállításokat). Az akár 10 méter hosszúságig bővíthető okos fényfűzér 1800 lumenig szabályozható erősségével a lágy hangulatfény kibocsátásától kezdve akár egy egész szoba bevilágítására is képes. A LED égők a fehér és a színes fények teljes spektrumán kiváló teljesítményt nyújtanak.

Árak és elérhetőség
Az Eve Systems termékei elérhetők online, valamint hazai, kiemelt kiskereskedelmi partnereknél, mint például az iSTYLE és iCentre üzletekben.
Ajánlott fogyasztói árak:
Eve Energy Strip – 34.400 Ft
Eve Light Strip – 27.500 Ft
Eve Light Strip 2m kiegészítő – 17.200 Ft


Címkék: beoplay | eve systems | hírek

Share/Save/Bookmark