2019. Október 19., Szombat

Több mint aktivitásmérő: előrendelhető a Samsung Galaxy Watch Active2

E-mailNyomtatásPDF

A legtöbb felhasználó az aktivitásmérés és az egészségügyi funkciók miatt vásárol okosórát1. A viselhető okoseszközök azonban nem csak sportolók számára jelenthetnek ideális megoldást. A Samsung Galaxy Watch Active2 okosóra csatlakoztatott funkciói mellett egyedi kialakításával és stílusos megjelenésével kiváló társ a mindennapokban. A sokoldalú kiegészítő szeptember 5-től előrendelhető Magyarországon.

2018-ban már több mint 45 millió darab okosórát vásároltak világszerte2. A technológia fejlődésével a készülékek már nem pusztán hasznos funkciókat biztosítanak, de elengedhetetlen részét képezik a felhasználók megjelenésének is. A Samsung Galaxy Watch Active2 egyedi formatervezésének köszönhetően egy újfajta önkifejezési módot jelent. A többféle kialakítással, választható pántokkal, színekkel és az öltözethez igazodó számlapjával az eszköz szinte minden élethelyzetben praktikus és stílusos társ lehet.

Különleges alkalmakra
A legkülönlegesebb alkalmakkor tökéletes kiegészítő lehet egy stílusban és teljesítményben is kiemelkedő okosóra. Galaxy Watch Active2 nem pusztán feldobja az öltözetet, de segít a felhasználóknak, hogy még a legfontosabb pillanatokban se maradjanak le semmiről. Az okosórával követhetik az értesítéseiket, üzeneteiket, anélkül, hogy rápillantanának az okostelefonjukra.

Munkába
A munkakörnyezet nagyban meghatározza az öltözködést, nem csak a ruhák, de a kiegészítők terén is. A Galaxy Watch Active2 algoritmusa egyetlen fotó alapján ajánl fel egyedi számlapokat, amelyek tökéletesen illenek az öltözethez. A felhasználók ezen felül a megfelelő kialakítás és szín kiválasztásával teljesen egyedi kiegészítőt alkothatnak maguknak, és akár napról napra újabb stílusokat próbálhatnak ki, egyetlen eszközzel.

Futáshoz
A sportos életmódot követő felhasználók számára elengedhetetlen, hogy aktivitásukat követni tudják és kiértékelhessék a teljesítményüket. A Galaxy Watch Active2 automatikusan felismer 7 különböző mozgásformát, összesen pedig 39 közül lehet választani manuálisan. A futóedző lehetőségek segítségével az okosóra szilikonpántos változatával stílusosan gyűlnek majd a kilométerek. Az óra mozgás közben sem zavar és rövid időn belül ugyanolyan elengedhetetlen kellékké válik, mint a futócipők.

A Galaxy Watch Active2 elérhetősége
A legújabb Samsung okosóra Magyarországon 2019. szeptember 5-től előrendelhető, azok a felhasználók, akik szeptember 19-ig megrendelik a készüléket, Wireless Charger Duo Pad vezeték nélküli dupla töltőt kapnak mellé3.

A Galaxy Watch Active2 szeptember 20-tól érhető el az üzletekben, az alumínium változat fekete, ezüst és rózsaarany, a rozsdamentes acélból készült modell pedig fekete, ezüst és arany árnyalatokban kerül a boltok polcaira. Az eszközről további információk a news.samsung.com/galaxy oldalon érhetők el.


1https://www.mordorintelligence.com/industry-reports/global-smart-watches-market-industry
2
https://www.businesswire.com/news/home/20190227006074/en/Strategy-Analytics-Apple-Watch-Captures-18-Million
3 A promóció részletei, és a promócióban való részvétel feltételei a
https://www.samsung.com/hu/article/galaxy-watch-active2-elorendeles-promo/ weboldalon érhetők el.


Címkék: galaxy watch | hírek | okosóra | samsung

Share/Save/Bookmark