Húszezer órányi videófelvétel egyetlen memóriakártyán

E-mailNyomtatásPDF

A Kingston Digital Europe Co LLP bemutatta tartós microSD-kártyáját, amely kifejezetten nagy adatírási terheléssel járó alkalmazásokhoz készült, például otthoni biztonsági és térfigyelő kamerák, valamint autós fedélzeti és testkamerák felvételeinek tárolására. Mivel a nagy írási terheléssel járó alkalmazásoknál kulcsfontosságú a megbízhatóság és a teljesítmény, a kártya akár húszezer órán át1 tudja kifogástalan minőségben, 1080p full-HD felbontásban rögzíteni az otthon vagy útközben történt eseményeket.

A kártya kifejezetten extrém körülmények közötti használatra készült, így a szélsőséges hőmérsékletnek, a rázkódásnak, a víznek és a röntgensugaraknak is ellenáll2. Így megbízható és hosszú élettartamú megoldást kínál a fontos pillanatok rögzítésére adatsérülés, illetve adatvesztés kockázata nélkül.

„Az otthoni biztonsági és az autós fedélzeti kamerák használata egyre elterjedtebb, az ezeken tárolt adatok pedig rendkívül értékesek kritikus helyzetben. A felhasználóknak ezért olyan memóriakártyára van szükségük, amely szélsőséges környezetben is helyt áll, és stabil teljesítményt nyújt. Az új, nagy tartósságú microSD-kártyánkkal ezt az igényt szolgáljuk ki" – mondta Tiago Gomes, a Kingston EMEA-régió flash üzletágának menedzsere.

A Kingston nagy tartósságú microSD-kártyája 32, 64 és 128 GB kapacitással Magyarországon az ipon.hu kínálatában lesz hamarosan elérhető. Két év garancia és ingyenes műszaki támogatás jár hozzá.

A Kingston nagy tartósságú microSD-kártya jellemzőit és műszaki adatait a csatolt sajtóanyagban találja.

További információért látogasson el a kingston.com oldalra.


1 128GB kapacitás alapján. Az órák száma gazdaeszköztől és használattól függően változhat.

2 IEC/EN 60529 IPX7 tanúsítás max. 30 perc folyamatos víz alá merülés elleni védelemre, legfeljebb 1 m vízmélység esetén. -25°C és 85°C közötti hőmérséklettartomány. A MIL-STD-883H, METHOD 2002.5 katonai szabvány tesztmódszere alapján bevizsgálva, az ISO7816-1 irányelveknek megfelelő röntgensugárzás elleni védelemmel.

 


Címkék: hírek | kingston | memóriakártya | microsd

Share/Save/Bookmark