Csúcsteljesítmény a hétköznapokban: itt a Dell Inspiron 24 5000 AIO

E-mailNyomtatásPDF

A Computex 2017 kiállításon a Dell bemutatta új 24 5000 All-in-One (AIO) modelljét, amely olyan innovációkat tesz széles körben elérhetővé, amelyek először jelennek meg az Inspiron asztali termékcsaládban.

A Dell magával ragadó, gyakorlatilag keret nélküli InfinityEdge kijelző technológiája most először érhető el az Inspiron AIO termékcsaládhoz. A Dell új Inspiron 24 5000 AIO készüléke gyönyörű, szegélyig kifutó látványélményt nyújt multimédiás szórakozáshoz és online médialejátszáshoz. A keskeny és kompakt kialakítású eszköz egyaránt tökéletes az otthoni irodába, a dolgozószobába, a nappaliba és sok más helyre.

„A PC-formaterv és élmény állandó fejlesztésével a Dell immár 17. negyedéve folyamatos növekedést könyvelhet el a PC-k szegmensében. Mivel minden eddiginél többen néznek filmet vagy játszanak online, ezért a Dell továbbra is a legjobb vizuális- és hangélményt kívánja nyújtani” – mondta Ray Wah, a Dell fogyasztói és kisvállalkozói termékekkel foglalkozó csoportjának vezető alelnöke és vezérigazgatója.

INSPIRON 24 5000 AIO - A legjobb AIO készülék videóstreaminghez
Mivel a videóstreaming az egyik leggyakoribb tevékenység a PC-ken1, a Dell megalkotta a videóstreamingre és multimédiás felhasználásra szánt legjobb AIO készüléket. Az új Inspiron 24 5000 AIO a Rivet Networks új SmartByte technológiájával dicsekedhet, amelynek egyes fejlesztései csak a Dell számára érhető el, és általuk elkerülhetők a közvetítések során fellépő pufferelési problémák. A szoftver felismeri a kritikus hálózati streameket, és prioritást ad a videónak a kevésbé sürgős hálózati forgalmakkal szemben, ezáltal nem szakad meg a videók és filmek lejátszása.

A 24"-os InfinityEdge FHD felbontású IPS érintőképernyővel, a legújabb 7. generációs AMD processzorokkal és az AMD Polaris RX500 grafikus vezérlővel ez az új AIO konstrukció rendkívüli teljesítményt és kiváló grafikai lehetőségeket nyújt. A gyönyörű fehér, karcsú kialakítással és a csuklós állvánnyal ideális számítógép a nappaliba vagy a dolgozószobába. Támogatja a Windows Hello (arccal, ujjlenyomattal és írisszel történő bejelentkezés) funkcióját, emellett kiegészíti a Cortanát távoli beszédfelismerési technológiával is. A modell továbbá 3.1-es C típusú USB-porttal van felszerelve, illetve két meghajtót, vagy akár SSD-meghajtót is tartalmazhat.

Elérhetőség
Az elkövetkező hetekben világszerte elérhetővé válik.

Díjeső a Computex-en
A Dell négy Computex d&i díjat is nyert 2017-ben. Nyolc ország több mint 255 nevezője közül az innovációs tevékenységért a Dell a következő készülékekkel nyert díjat:

  • Játékosoknak szánt Dell Inspiron 15 a „Játékosoknak szánt eszközök + játéktartalom” kategóriában – aranyérmes
  • Dell Inspiron 27 7000 AIO a „Rendszerek + mobilkommunikáció” kategóriában
  • Dell XPS 13 2-in-1 a „Rendszerek + mobilkommunikáció” kategóriában
  • Dell Canvas a „Perifériaeszközök + kiegészítők” kategóriában

1 Forrás: A Dell megbízásából a Forrester Consulting által készített „Forrester Consumer Video Experience Study 2016” (Fogyasztói videóélményt vizsgáló Forrester-tanulmány – 2016) című tanulmány, amely az Egyesült Államokban és Kínába készült felmérésre épül


Címkék: computex | dell | dell emc | dell inspiron aio | hírek | kiállítás

Share/Save/Bookmark