2018. December 12., Szerda

Bárhol, bármikor viselhető vezeték nélküli, zajszűrős sportfejhallgatók

E-mailNyomtatásPDF

A Sony három új, vezeték nélküli sportfejhallgatóját a mindig mozgásban lévő, pörgős és a divatot kedvelő zenerajongóknak fejlesztette ki. Ezek a kiváló minőségű, teljes értékű sportfejhallgatók egyaránt használhatók a dinamikus kardióedzéseken, az energizáló jógaórákon és bármely hétköznapi tevékenység során.

A ténylegesen vezeték nélküli kialakítás mozgás közben a legfontosabb, hiszen zavaró kábelek nélkül, önfeledten hódolhatunk kedvenc sportunknak. Elsőként a ténylegesen vezeték nélküli WF-SP700N fejhallgatót mutatjuk be, amely a világon elsőként rendelkezik a sportoláshoz legfontosabb két funkcióval: a cseppálló kivitellel és digitális zajszűréssel, amely kizárja a körülöttünk lévő zűrzavart, hogy csak az edzésre koncentrálhassunk.

Tartsa távol a nem kívánt zajokat
A Sony zajszűrő technológiája1 lehetővé teszi, hogy a gépektől és emberektől hangos edzőteremben is kizárólag az edzésre összpontosíthassunk, így a futógépen állva is háborítatlanul élvezhetjük a zenét. Ugyanakkor szabadtéri edzésnél a Környezeti hangok (Ambient Sound) módot bekapcsolva figyelhetünk a körülöttünk lévő fontos hangokra. Ha a Környezeti hangok módot az edzőteremben használjuk, hallhatjuk az edzés szempontjából fontos külső hangokat is, melynek köszönhetően a fejhallgató tökéletes edzőtársként működik. Az új fejhallgatóban elérhető a Sony híres EXTRA BASS™2 hangzása is, amely a zajszűréssel párosítva mélyebb, ütősebb basszushangzást kölcsönöz a zenének. A fejhallgatóhoz tartozó Sony | Headphones Connect alkalmazással a hangszínszabályzó beállításai is személyre szabhatók.

Sportolásra született
Az IPX4 besorolású WF-SP700N fejhallgató cseppálló kialakításának köszönhetően az esőben is viselhető, és az izzadság sem okozhat kárt a készülékben.

Az íves támasztók biztosítják, hogy a fejhallgató semmilyen tevékenység közben se eshessen ki a fülből. Az új fejhallgató rózsaszín, sárga, fekete és fehér színválasztéka harmonikusan illeszkedik az edzőruhákhoz, illetve az edzőtermen kívül is egyre divatosabb sport- és szabadidő ruházathoz.

A WF-SP700N készülékhez egy kompakt, egyetlen érintésre nyíló töltőtok tartozik, amellyel egyszerre kb. háromórányi üzemidő biztosítható, illetve a tokkal még kétszer feltölthető a fejhallgató, így két hálózati töltés között összesen 9 órán át használható a készülék.

Sokoldalú és kényelmes csatlakoztatási lehetőségek
A WF-SP700N NFC™ egyetlen érintéssel csatlakozik a tokhoz és kompatibilis a Sony | Headphones Connect alkalmazással, amelynek az új „Gyors hangbeállítások” funkciójával könnyedén előhívhatók a hangszínre és a környezeti hangokra vonatkozó kedvenc beállítások, miközben a fejhallgató gombjait két érintéssel szabályozza. A WF-SP700N a zavaró vezetékek nélkül a mozgás teljes szabadságát kínálja, és egy frissítést követően a Google Assistant alkalmazás használatára is optimalizálhatóvá válik.

Eltérő igényekhez igazodó modellválaszték
A Sony a ténylegesen vezeték nélküli készülékkel egy időben még két hagyományos vezeték nélküli, fülbe helyezhető modellt jelentet meg: a WI-SP600N és a WI-SP500 típust. Ez a három modell együtt verhetetlen sportfejhallgató-választékot alkot.

A WI-SP600N a WF-SP700N modellel azonos digitális zajszűrési és hangminőségi technológiát, illetve fröccsenő víz elleni védettségi besorolást kínál. Ez a fejhallgató egy feltöltéssel kb. 6 órán keresztül használható. A kompakt fülhallgatókat a nyak mögött elhelyezkedő diszkrét pánt köti össze, és olyan íves támaszték tartozik hozzájuk, amely a fül ergonómiája alapján rugalmas és stabil illeszkedést biztosít.

A WI-SP500 a környezeti hangok felismeréséről gondoskodó nyitott típusú meghajtóegységet tartalmaz, IPX4 védettségi besorolással rendelkezik, és az NFC™ technológiának köszönhetően könnyen csatlakoztatható az okostelefonokhoz. A WI-SP500 fejhallgatóval még tovább edzhet, hiszen egy teljes feltöltéssel kb. nyolc órán át működik, használaton kívül pedig a hordozótáskában tárolható. A fejhallgató speciálisan kifejlesztett, ergonomikus gumi fodrokat tartalmazó, a hallójárat bejáratához illeszkedő része (earbud) is segít abban, hogy a fejhallgató a kedvenc sporttevékenységünk közben is a helyén maradjon.

A WF-SP700N vezeték nélküli, zajszűrős sportfejhallgató 2018 júniusától elérhető.
A WI-SP600N vezeték nélküli, zajszűrős sportfejhallgató 2018 júniusától elérhető.
A WI-SP500 vezeték nélküli, zajszűrős sportfejhallgató 2018 áprilisától elérhető.


1 A WF-SP700N és a WI-SP600N modellnél
2 Az EXTRA BASS™ hangszórók közül kizárólag az WF-SP700N és a WI-SP600N elérhetők


Címkék: fejhallgató | hírek | sony | sport

Share/Save/Bookmark