2019. Július 21., Vasárnap

A Dell innovatív megoldásokkal bővíti az UltraSharp monitorcsaládot

E-mailNyomtatásPDF

Ahogy az új nemzedék elárasztja a munkaerőpiacot, egyre fontosabbá válik a kiemelkedő felhasználói élmény a munkavállalók, és az ügyfelek számára egyaránt. Ha a munkaerőt jobb technológiákkal, köztük a megfelelő monitorokkal látjuk el, a munkavállalók jobb körülmények között és hatékonyabban tudnak dolgozni, ami az ügyfeleknek nyújtott élmény javulását vonja maga után2. Az adatok mennyiségének ugrásszerű növekedése egyre jobb megjelenítési eszközök bevezetését teszi szükségessé. Felmérések3 szerint az adatok látványosabb megjelenítése érdekében egyre nagyobb a kereslet a nagyobb méretű és felbontású monitorok, a többfeladatos munkavégzést segítő eszközök, valamint a rendezett munkaterületek iránt. Rengeteg szakember már az ezredfordulós generáció tagjai közül kerül ki, ezért azok a vonzó kialakítású monitorok, amelyek elősegítik a produktivitást kulcsszerepet töltenek majd be a tehetséges munkaerő bevonzásában és megtartásában4.

A Dell a világ első számú monitorgyártójaként5 az új UltraSharp monitorcsaláddal a jövő munkavállalóinak igényeit elégíti ki. Olyan technológiát és innovatív dizájnelemeket vezet be, amely maximális teljesítménnyel és kiemelkedő felhasználói élménnyel növelik a munka hatékonyságát. Az új monitorokat a pénzügyi és biztosítási szolgáltatásokban, a részvénypiacokon, a pénzügyi elemzés és a számvitel területén, a médiaipari utómunkában, a programozásban és a mérnöki tervezésben dolgozók igényeihez fejlesztették.

A Dell UltraSharp 49 ívelt, a 32 4K USB-C és a 34 ívelt USB-C monitorok figyelemreméltó funkciókkal rendelkeznek. A Picture-by-Picture funkciónak köszönhetően két különböző számítógépről is lehet egyszerre dolgozni, a beépített KVM (billentyűzet-videó-egér) kapcsolóval pedig a felhasználók egyetlen billentyűzet és egér használatával válthatnak a különböző tartalmak között. Az UltraSharp monitorok új kínálata kényelmes USB-C csatlakozást biztosít, amely az adat- és videojelek továbbítása mellett tölti is a laptopot – méghozzá egyetlen kábelen keresztül –, így a munkakörnyezet is rendezettebb lesz.

A hatékonyság érdekében az UltraSharp monitorok alapfelszereltségként rendelkeznek az alábbi funkciókkal:

  • Teljes tartományban állítható állvány a felhasználók kényelméért – magasság, dőlés, forgatás és a billentés6
  • Villogásmentes képernyő és ComfortView funkció, ami csökkenti a kibocsátott kék fény mennyiségét a szem kényelme érdekében
  • A Dell Display Manager szoftver szolgáltatásával jól elrendezhetők az alkalmazások, hogy hatékonyabban lehessen egyszerre több feladaton is dolgozni
  • Premium Panel Exchange7
  • A Dell hároméves Advanced Exchange Service8 csereszolgáltatása

„A világ kedvenc monitormárkájaként9 a Dell továbbra is több újítással jár élen az iparágban. Világ első 49 colos, kettős QHD monitorunkkal1 ismét sikerült áttörnünk a képernyő-technológiák korlátait. Ez az új monitor immerzív panorámaélményt biztosít anélkül, hogy az elegáns kialakításról vagy a hatékony funkciókról le kellene mondani. Ezt a forradalmian új, 49 colos ívelt monitort azzal a céllal fejlesztettük, hogy növeljük az asztal mellett dolgozó felhasználók – például a brókerek, a bankárok, a kreatív szakemberek és a mérnökök – hatékonyságát és produktivitását. Az új UltraSharp család megmutatja elkötelezettségünket, hogy a legjobb megoldásokat biztosítsuk, amelyek kielégítik ügyfeleink széles körű vizuális igényeit” – mondta Kirk Schell, a Dell kijelzőkért és mérnöki tevékenységért felelős vezető alelnöke.

Dell UltraSharp 49 ívelt monitor (U4919DW): egybefüggő, ragyogó felület
A Dell bemutatja világelső 49 colos, kettős QHD monitorát1, amelynek forradalmian új ultraszéles 32:9-es képaránya törésmentes és hatékony többképernyős megjelenítést tesz lehetővé. A immerzív látványélményt biztosító széles monitor tökéletesen képes kiváltani két 27 colos QHD monitort. Az 5120 x 1440 képpont felbontású hatalmas képernyőfelület és az IPS technológia segítségével a felhasználók több tartalmat jeleníthetnek meg a széles látószögű felületen, amelyet nagyobb részletgazdagság és konzisztens színek jellemeznek.

Dell UltraSharp 32 4K USB-C monitor (U3219Q): gyönyörű színek és éles kép
Kiváló képminőség rendkívüli részletgazdagsággal és Ultra HD 4K felbontással, amely a Full HD-nál négyszer részletesebb. A VESA tanúsítvánnyal rendelkező DisplayHDR™ 400 a HDR tartalmak lejátszásának támogatásával lenyűgöző, élethű képeket jelenít meg – a lényegében szegély nélküli InfinityEdge kijelzőnek köszönhetően a teljes elülső felületén. A képek a korábban nehezen kiemelhető részleteket is kihangsúlyozó, élénk színekben jelennek meg, akár 400 nites fényességgel és 1,07 milliárd színnel.

Dell UltraSharp 34 ívelt USB-C monitor (U3419W): immerzív kép és kivételes teljesítmény
A 34 colos, hajlított USB-C monitor precíz teljesítményt és magával ragadó élményt nyújt munkavégzéshez és szórakozáshoz egyaránt. Az ultraszéles 34 colos ívelt képernyő (WQHD 3440 x 1440, IPS technológia) 21:9-es képaránya a többfeladatos munkavégzéshez ideálisan nagy képernyőfelületet biztosít. A 9 W-os hangszóró pedig a megfelelő hangélményért felel.

Nagy teljesítményre tervezett Dell UltraSharp 24 és 27 USB-C monitorok (U2419HC és U2719DC)
A gyönyörűre kialakított UltraSharp monitorok részletgazdag képet jelenítenek meg és valósághű színeket adnak vissza. A Dell UltraSharp 24 és 27 USB-C monitorok vékony oldalprofiljuknak és kis méretű állványuknak köszönhetően kényelemesen elférnek a napjaink egyre kisebb irodatereiben is. A szinte szegély nélküli kijelző ideális a többmonitoros munkaállomások kialakításához. Az innovatív dizájnnal rendelkező új 24 colos (FHD) és 27 colos (QHD) monitorok két különböző opcióval érhetők el (USB-C csatlakozással vagy anélkül), és kiemelkedő megjelenítési teljesítményt biztosítanak.

Elérhetőség
A Dell UltraSharp 49 ívelt monitor (U4919DW) november közepétől lesz elérhető, a további modellek pedig már megvásárolhatók Magyarországon.


1 A Dell belső elemzése alapján, 2018. július.
2 Forrás: Dell által megrendelt Forrester TLP kutatási nyomtatvány: A munkatársak produktivitásának növelése a megfelelő kijelzők kiválasztásával, 2018 április.
3 Forrás: A Dell megbízásából készült IDC kutatási nyomtatvány: A munka jövője és a kijelzők újragondolása az ipar 4.0 korszakra, 2018 augusztus.
4 Forrás: Dell által megrendelt Forrester Total Economic Impact™ tanulmány: A Dell UltraSharp monitorok teljes gazdasági hatása: a Dell monitorok által létrejött termelési nyereségek, tehetségmegőrzés és működési hatékonyság, 2018 július.
5 Forrás: IDC negyedéves PC Monitor Tracker, 2018 Q1.
6 Az elforgathatóság állítása nem érhető el a 21:9-es vagy annál nagyobb képarányú monitorokon, például az U4919DW és az U3419W modelleken.
7 A Premium Panel Exchange biztosítja a pixelhibák teljes hiányát a garanciális időszak alatt vásárolt UltraSharp, Professional és Alienware monitorokon.
8 Telefonos vagy online diagnózist követően szükség esetén cserealkatrész biztosítása. A vissza nem küldött hibás alkatrészért díj vonható. A szolgáltatás elérhetősége változhat.
9 Nyilvánosan megosztott adatok alapján, 2013-2018 Q1.

 


Címkék: dell | hírek | monitor | ultrasharp

Share/Save/Bookmark