24 nap, 24 meglepetés decemberben a Telenortól telenorosoknak

E-mailNyomtatásPDF

December 1-től 24 napon át 24 meglepetéssel készül a Telenor ügyfeleinek, megköszönve ezzel hűségüket. Az advent.telenor.hu oldalon és a MyTelenor alkalmazásban elérhető adventi naptárban minden nap más meglepetés várja a telenorosokat.

Az új ügyfeleknek nyújtott kedvezményes ajánlat mellett, a Telenor karácsonykor meglévő ügyfeleinek is szeretné kifejezni háláját a karácsonyi készülődés időszakában, megköszönni a társaság iránti bizalmukat. Ehhez a Telenor a karácsonyvárás időszakában népszerű adventi kalendáriumot gondolta újra XXI. századi módon: december 1-től digitális adventi naptárat indít, melyben naponta új meglepetések várják az oda látogató ügyfeleket.

A különleges tartalmi dinamikával felépülő naptár célja, hogy meglepetésekkel, hasznos praktikákkal, vagy kizárólag Telenor ügyfelek számára elérhető különleges kedvezményekkel segítsen leküzdeni a karácsonyt megelőző hetekre jellemző stresszt és megkönnyítse a készülődés időszakát.

Idén aranyvasárnap éppen december 24-ére esik, ami különlegessé teszi az adventi várakozás utolsó napját. A Telenor adventi naptárában is a vasárnapok jelentik majd az adott hét csúcspontját; ami összesen közel 3 millió telenorosnak nyújt meglepetést, így járulva hozzá, hogy még boldogabb és gondtalanabb legyen számukra az ünnepi időszak.

Érdemes tehát december 1-től naponta figyelni a Telenor weboldalán és a MyTelenor alkalmazásban elérhető adventi naptárat minden telenorosnak, mert minden nap egy új, igazi meglepetést rejt!

Telenor Adventi naptár: http://advent.telenor.hu

MyTelenor alkalmazás:
Google Play:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.telenor.mytelenor
App Store:
https://itunes.apple.com/hu/app/mytelenor-ugyintezes-mobilodon/id926270115?mt=8


Címkék: adventi naptár | hírek | mytelenor | telenor

Share/Save/Bookmark