2019. Május 23., Csütörtök

Kutyaparádé (6) - heti filmbemutató

E-mailNyomtatásPDF

Ezen a héten ellepik a kutyák a mozikat, jön egy ízig-vérig családi vígjáték, a KUTYAPARÁDÉ!

A Kutyák és macskák stílusában készült, élő szereplőket és beszélő kutyákat keverő vígjátékot Raja Gosnell, a műfaj klasszikusa rendezte, aki a Scooby-Doo mozifilmért és az első Hupikék törpikék-ért is felelt.

Mit tehet egy keményzsaru, ha a párja hozzá képest nyafogó puhány? Elviseli, vagy néha belemar. Ez a rendőrpáros mindkét változatra vevő, mert a keményebbikük egy jó szimatú rottweiler, a gyávább és izgulósabb kétlábú pedig a gazdája (Will Arnett).

A feladat: be kell épülniük a világ legnagyobb, legpuccosabb kutya-szépségversenyének döntőjébe, ahol egy veszélyeztetett állatokkal üzletelő csempészbanda éppen egy pandakölyköt próbál továbbadni a dílerének. Max, aki eddig vad bevetésekhez szokott, kénytelen úgy tenni, mintha a bundájára kényes, gondosan manikűrözött ebek közé tartozna. Még szerencse, hogy a kutyamanökenek között is talál néhány jó fej, segítőkész négylábút, akikkel együtt próbálja megoldani élete legbonyolultabb ügyét.

Főszereplők: Will Arnett, RuPaul, Natasha Lyonne. Operatőr: David Mackie. Zene: Heitor Pereira Látvány: Amanda McArthur. Írta: Max Botkin, Marc Hyman. Rendezte: Raja Gosnell

Mozibemutató: 2018. június 14.
Eredeti cím: Show Dogs
Színes, szinkronizált amerikai film
Gyártó: Open Road Films, Riverstone Pictures
Játékidő: 92 perc
Korhatár: 6
Facebook:
https://www.facebook.com/MozICom
Előzetes:
http://bit.ly/Kutyaparade_trls_6

A film korhatára: 6 éven aluliak számára nem ajánlott.
A film szinkronos 2D és OV 2D változatokban lesz látható a mozikban.


Címkék: bemutató | film | hírek | intercom | kutyaparádé | mozi | premier

Share/Save/Bookmark