2019. Július 21., Vasárnap

Argo2 - Előzetes #1 (16)

E-mailNyomtatásPDF

Árpa Attila nagysikerű akció-vígjátéka folytatódik! Balog Tibi és bandája április 30-tól a mozikban!

Balog Tibi (Kovács Lajos) és bandája (Scherer Péter, Bicskey Lukács, Kiss József) tíz év után sem lett okosabb. Továbbra is pitiáner, suttyó bűnözők, akik nagymenőknek hiszik magukat és a nagy lóvéra vágynak.

Egy japán szindikátus árnyékembere (Kulka János) balszerencséjére pont Tibiéket bízza meg egy felbecsülhetetlen értékű adathordozó megszerzésével. Tibiék vajmi keveset értenek az IT világához, ezért egy számítástechnika tanárt (Bán János) visznek magukkal a lehetetlennek tűnő műveletre. A bajt a roma maffia feje (Nagypál Gábor) fokozza, aki egy régi ügy miatt elégtételt akar venni Tibin. A hajsza során Tibiék mindezeken túl japán bérgyilkosokat és a szlovák hadsereget is magukra haragítják, így az esélyük arra, hogy a nagy zsével Malibu tengerpartjára szökjenek, radikálisan csökken.

De aki Tibit alábecsüli, annak annyi. Mert Tibi megoldja okosban.

Főszereplők: Kovács Lajos, Scherer Péter, Bicskey Lukács, Kiss József, Kulka János. Fényképezte: Christoph Vitt. Filmzene: Czomba Imre. Eredeti zene: Kerekes Band. Díszlettervező: Galambos István. Jelmeztervező: Homonnay Gábor.
Producer: Árpa József, Árpa Attila. Írta: Huszár Péter, Trunkó Bence, Árpa Attila.
Rendezte: Árpa AttilaMozibemutató: 2015. április 30.
Színes, magyar film
Műfaj: akció / vígjáték
Gyártó: Argo 2 Production
Korhatár: 16
Facebook:
https://www.facebook.com/MozICom


Címkék: argo 2 | előzetes | film | hírek | intercom | premier

Share/Save/Bookmark