Ó, anyám! (16) - heti filmbemutató

Ezen a héten két fergeteges komika közös filmje érkezik a mozikba! Jön az Ó, ANYÁM című vígjáték! Goldie Hawn, a 80-as, 90-es évek egyik legnépszerűbb színésznője 14 év szünet után vállalt újra szerepet, hogy a 21. század egyik legbelemenősebb, gátlástalanul vicces humoristájával, Amy Schumerrel együtt játszhasson a Női szervek írójának filmjében!  A film produceri székében a Koszorúslányokat és A kémet is jegyző Paul Feig.

Emilyt (Amy Schumer) kirúgja a pasija, ő meg azt hiszi, hogy összedőlt a világ. Pedig a világ csak ezután dől össze: ugyanis a pár éppen egzotikus vakációra indult volna, és a magára maradt csaj jobb híján rábeszéli szuper-óvatos anyukáját (Goldie Hawn), hogy ő utazzon el vele Dél-Amerikába.

Ennyire különböző két nő még nem volt egy családban. Nem bírják elviselni egymást, és ezt meg sem próbálják letagadni. A botrányos utazás azonban csak a kezdet: mert még el is rabolják őket. Ha ki akarnak jutni a dzsungelből, anya és lánya kénytelen összefogni… de ahhoz hihetetlen és elképesztően dilis kalandokat kell kiállniuk.

Főszereplők: Goldie Hawn, Amy Schumer, Ike Barinholtz, Christopher Meloni.
Fényképezte: Florian Ballhaus Írta: Katie Dippold. Rendezte: Jonathan Levine

Mozibemutató: 2017. május 11.
Eredeti cím: Snatched
Színes, szinkronizált amerikai film
Gyártó: Twentieth Century Fox
Játékidő: 91 perc
Korhatár: 16
Facebook:
www.facebook.com/MozICom
Előzetes:
https://youtu.be/HQOhTQLTGP8

A film korhatára: 16 éven aluliak számára nem ajánlott.
A film szinkronos 2D és OV változatokban lesz elérhető a mozikban.