Insidious: Az utolsó kulcs (16) - heti filmbemutató

2018-ban sem maradunk borzongás nélkül a mozikban. Csütörtökön érkezik a népszerű franchise következő fejezete, az INSIDIOUS – AZ UTOLSÓ KULCS.

A film producere James Wan, akinek horrorjai egytől egyig telitalálatok: a Démonok között és a Fűrész-sorozat, az Amikor kialszik a fény és az Annabelle mind a műfaj legnépszerűbb filmjeivé és kasszasikerré váltak az egész világon és Magyarországon is.

Elise Reiner a sötétség elleni harcra tette fel az életét. A paranormális ügyeket vizsgáló, látnoki képességű asszony tudja, hogy ahányszor szembefordul a világunkba átjutó démonokkal, annyiszor csökken az életereje, míg végül semmi sem marad belőle, és ő meghal – de legalább megvédte azokat, akik a segítségére szorultak.

Ez a történet ismét a Gonosz elleni harc frontvonalába vezeti vissza nézőit, méghozzá abba a házba, amelyről a szelleműző csapat biztosan nem sejtette, hogy egyszer az útjukba akad: Elise szülőházába.

Amikor egy kétségbeesett férfi hívja őket, a szemük se rebben. Ám amikor elárulja, hogy hol dúlják fel ártó jelenések egy békés család otthonát, Elise megrémül: hiszen abban a házban töltötte nehéz gyerekkorát, és most szembe kell néznie a szellemek mellet a múltjával is.

Ő és a társai is érzik, hogy ha vállalják a megbízást, bezárul a kör, és ez az eset mindannyijuk számára az utolsó lehet. Hiszen a kezdet egyben a vég is – a rájuk váró démon mindig is tudta, hogy egyszer viszontlátja még Elise-t, és egy eget-földet megrázó küzdelem során leszámolhat vele.

Főszereplők: Lin Shaye, Spencer Locke, Caitlin Gerard, Leigh Whannell.
Operatőr: Toby Oliver. Zene: Joseph Bishara. Látvány: Melanie Jones.
Írta: Leigh Whannell Rendezte: Adam Robitel

Mozibemutató: 2018. január 4.
Eredeti cím: Insidious: The Last Key
Színes amerikai film
Gyártó: Sony Pictures Entertainment
Játékidő: 103 perc
Korhatár: 16
Facebook:
https://www.facebook.com/MozICom
Előzetes:
https://www.youtube.com/watch?v=72Cu2l43-ck&t=7s

A film korhatára: 16 éven aluliak számára nem ajánlott.
A film szinkronos 2D és OV változatokban lesz látható a mozikban.